thesaw460 Benim sorum lig maçları gece oynanıyor,bunları gündüz yapamazmyıız bir şekilde ? Yapılabilir. Normalde gündüzdü zaten. Sezai onları gece yaptı daha gerçekçi olsun diye. Çünkü maçlar çoğunlukla gece oynanıyor Türkiye'de :D Bazı maçlar yine gündüz maçı olarak oynanıyor. Bu konuda bir yardımcı olsanız ? Gece maçlarından nefret ediyorum,benim gibi düşünende eminim çoktur. :)
erhanalkan elinize sağlıkta arkadaş sorun var o kadar bekledik ama yok açılmıyo masaüstünde simgeye tıklıyorum oyunu başlat diyorum görüntü geliyor fifa 12 filan ama o anda oyundan atıyor hata uyarısıda vermiyor neden böyle yapıyor bilginiz varmı acaba
utku5860 Arkadaşlar oyunu silip yeniden yükledikten sonra CRACK yapmazsanız ve yamayı yüklerseniz oyun tabiki açılmaz. Bir çoğununun sorunu da bence bundan kaynaklanıyor. Herkes bunu biliyordur diye bu ayrıntıyı hatırlatma gereği duymamıştık ama anlaşılan hatırlatmakta fayda varmış. Crack yapınca oyunumun orjinalliği bozulmaz mı ?
sado51 elinize sağlıkta arkadaş sorun var o kadar bekledik ama yok açılmıyo masaüstünde simgeye tıklıyorum oyunu başlat diyorum görüntü geliyor fifa 12 filan ama o anda oyundan atıyor hata uyarısıda vermiyor neden böyle yapıyor bilginiz varmı acaba Crack yaptın mı ?
alimayk92 GÖKHAN ABİ CONFİGİ ACMAMZ LAZM AMA HATA WERYO ACARKEN CNKU GRAFK AYARLARI COK KOTU ATERİ OYUNU GİBİ NORMAL OYUNDA ORJNALDNDE GRDM ORDAA İYİ SANIRIM CONFGDEN AYARLMAM LAZM HEM EKRAN COZNRLGNU FILAN BASKA NERDEN AYARLYABLRM
erhanalkan ne crakci kardeşim oyunu kurduğumda atmıştım crack başka crackmi var bilgilendir sana zahmet yapımcılardan hayır yok
erhanalkan oyunu silip birdahamı kurmam lazım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim oyunda hiç bir yama yoktu bir tek bunu kurdum o açılmıyor
DiGiLaZ yama hatalıdır arkadaşlar ve düzeltilmesini istiyoruz BOŞUNAMI Bekledik bu kadar üstelik o kadarda artislik yapıyolardı böyle bir siteye yakışmıyor Arkadaşım adamlar 5 kuruş almadan emek etmişler. terbiyesizlik yapma kimse kafana silah dayamadı yamayı kur diye.işine gelmezse silersin olur biter. Bu arada oyuna girmeyi başardım ama. Ufak bir eleştirim var. Trabzonspor futbolcularının güçleri çok orantısız olmuş. celutska 62 çok az mesela. Alanzinho 78ken burak 73 olmaz. Ben düzeltme yaptım ama çıkıp girince eski haline dönüyor sürekli. Belki ilerde düzeltilebilir tarafınızdan. tekrar emeğinize sağlık ARKADAŞIM BURDA TARTIŞMA YAPMA YAMAYI KAÇ KİŞİ KURDU HERKES HATA İLE KARŞILAŞTI Yalakalık peşindesin YAMA HATALI İŞTE KABUL EDİN SİLDİM ZATEN YAMAYI Sezai facede artislik yapıyodu yapmayacağim vazgeçtim ezikler diye Eğer delikanlıysa bu hatalari giderir Yalaka senin sülalendir. Klavye delikanlısı. Adamlar emek etmiş ayıptır. Ama eşek hoşaftan ne anlar
erhanalkan sorun yaşıyoruz sıkıntı var ilgilenmicekmisiniz yapımcılar yok uraşamayız filan diyorsanız hiç uraşmayalım silelim yamayı oynamak istiyoruz ama sorulara cevap alamıyoruz
alimayk92 aynen beyler adam yaptı yapacagını we aceleci dawranan bizlerdik unutmayın kimse ne sezai abi ye ne de gokhan abiye bi bahne bulmasn kımsede kımseye yalakalk yapmaz..sorunsz grenlerde war ıllakı bı cozum bulcaktrlar..
sado51 yama hatalıdır arkadaşlar ve düzeltilmesini istiyoruz BOŞUNAMI Bekledik bu kadar üstelik o kadarda artislik yapıyolardı böyle bir siteye yakışmıyor Arkadaşım adamlar 5 kuruş almadan emek etmişler. terbiyesizlik yapma kimse kafana silah dayamadı yamayı kur diye.işine gelmezse silersin olur biter. Bu arada oyuna girmeyi başardım ama. Ufak bir eleştirim var. Trabzonspor futbolcularının güçleri çok orantısız olmuş. celutska 62 çok az mesela. Alanzinho 78ken burak 73 olmaz. Ben düzeltme yaptım ama çıkıp girince eski haline dönüyor sürekli. Belki ilerde düzeltilebilir tarafınızdan. tekrar emeğinize sağlık ARKADAŞIM BURDA TARTIŞMA YAPMA YAMAYI KAÇ KİŞİ KURDU HERKES HATA İLE KARŞILAŞTI Yalakalık peşindesin YAMA HATALI İŞTE KABUL EDİN SİLDİM ZATEN YAMAYI Sezai facede artislik yapıyodu yapmayacağim vazgeçtim ezikler diye Eğer delikanlıysa bu hatalari giderir Yalaka senin sülalendir. Klavye delikanlısı. Adamlar emek etmiş ayıptır. Ama eşek hoşaftan ne anlar Sonuna kadar katılıyorum kardeşim.Beğenmeyen yüklemesin.
alimayk92 beyler sizdede grafikler cok kotu mu bende oyle de confoge gırılmyo ordan coznrlugu ayarlcaktım ama hata weryo bana yardımcı olablcek arkadas war mı
sado51 abi ne olur su confige bi cözüm bul cok bulanık coznrlugu fılan nasıl ayarlıcaz Fifa 12 nin yüklü olduğu klasöre gir.fifasetup klasörü içerisindeki fifaconfig ile istediğini yap o Türkiye Ligi yamasını da etkiliyor yani orda yaptığın değişiklikler onda da oluyor.Ekranını felan öyle düzeltebilirsin.
aizek beyler sizdede grafikler cok kotu mu bende oyle de confoge gırılmyo ordan coznrlugu ayarlcaktım ama hata weryo bana yardımcı olablcek arkadas war mı türkçe konuşabiliyormusun kusura bakma ben anlamadım sadece ''W'' harfleri olan anlamsız ama biraz türkçeye benzeyen bir yazı gördümde