Sezai ve Gökhan kardeşlerimin ellerine yüreklerine sağlık.Başka kimlerin emeği geçmişse onlar da sağolsunlar.Can-ı gönülden tebrik ederim sizleri.Dehşet-ül vahşet olmuş.
Kalite böyle birşey olsa gerek.Canınızı seveyim sizin.
Bugün izin günüm, çok harika bir hediye oldu benim için, iyi denk geldi. :)
Sayenizde oyundan keyif alabiliyorum tam anlamıyla.
oyunu sorunsuz olarak kurup oynayabildin yani değil mi ? sorun yaşamayanlarda bildirirse sevinirim
rna.ini dosyamdan dolayı hiç girememiştim oyuna, onu silmeyi denedim ve sorunsuzca girdim bu sefer.
Hemen virtual pro oyuncumu Fenerbahçe'ye ekledim ve player career başlattım.
2 maç yaptım kariyerde az önce.Gerçekten çok büyük bir keyif bu.
Birkaç şey hariç herşey yolunda.
Masaüstündeki scn nano detailed kısayolundan girmezsek yama aktif olmuyor.Bu olay biraz canımı sıktı.Çünkü total camera patch de kurulu idi.Kamera açıları orjinaline dönüyor yamayla birlikte oynarsam.
Ayrıca, yine scn nano detailed kısayolunu çalıştırıp oyun ayarlarına gireceğim vakit "fifaconfig.exe çalışmayı durdurdu" hatası verip kapanıyor.
Bir de , lig tv skor tabelası oyunda görünüyor ama çok garip bir şekilde.Ekrana sığmıyor gibi, yarısı görünüyor.Acaba sadece 16:9 çözünürlükler için mi tasarlandı?
data0.big dosyası neden kilitli anlamıyorum.Yamayı boş klasöre kurup dosyaları elle yüklemeyi denedim, veritabanını bulamıyorum.
Not: Senin yapımın olan Fenerbahçe patch ve total camera patch kurulu idi oyunda , yani temiz oyuna yüklemedim.Şimdi sıfırtan temiz kurulum deneyeceğim.Sonucu buraya yazarım.