MateJa Arkadaşlar yamanın şimdiki özellikleri ilk sayfada yazılıdır. FIFA 12 için yama yapım araçları yeteri kadar çıkmadığı için çoğu özelliği kendimiz çözümler geliştirerek yaptık. Bu yüzden bundan sonra çıkabilecek Süper Lig yamalarında bizden taklit veya çalıntı içerikler olabilir.(Play-off sistemi gibi. Buna çok güveniyorum :)) Dikkat edin lütfen. Ayrıca yama bu versiyonda bitmeyecek. Çeşitli özellikler ilerleyen zamanlarda eklenecektir.
gokhanka **Stad'ı biz değil dünyada hiç kimse ekleyemedi. FIFA 11 de dosya sistemleri değiştiği için bu formatlarda yapılan stadlar yok ne yazık ki. Oyun içerisinde takımların gerçek stadlarına en çok benzeyenleri seçtik. Neredeyse stad yüklüymüş gibi pek bir farkı yok. Oyuncu fiyatları vs. hepsi gerçeğine uygun ayarlandı. Yamada abartılı birşey göremeyeceksiniz. Nano Detailed dediysek boşuna değil :D**
MateJa ne zaman koyuyorsun yamayı siteye 4 gözle yamayı bekliyoruz sezai merak ediyorum çıktıktan sonra da tarih sormaya devam eden olacak mı :) Bugün çıkar diye bekleyen varsa bugün içinde çıkamayacak :)
bigaspor34 TAMAM SAOL KARDEŞİM TŞK EDERİZ BİR DAHA SORMAYACAĞIM SADECE SİTEYE YOĞUNLAŞTIK SENDEN ÇIKARTMANI BEKLİYORUZ YAMAYI ARTIK ELLERİNE SAĞLIK KOLAY GELSİN
ardaskoc TAMAM SAOL KARDEŞİM TŞK EDERİZ BİR DAHA SORMAYACAĞIM SADECE SİTEYE YOĞUNLAŞTIK SENDEN ÇIKARTMANI BEKLİYORUZ YAMAYI ARTIK ELLERİNE SAĞLIK KOLAY GELSİN Ne çok konuştun yahu, her sayfada 2 mesajını görüyorum. Hep de aynı şeyleri yazıyorsun.
CerberusQ7 turkce yamasindan bisiy olur mu etkiler mi bu yamayi Adam etkiler diye boşuna yazmadı ya kardeşim
MateJa turkce yamasindan bisiy olur mu etkiler mi bu yamayi Olmaz gibi. Ama yamayı ingilizce oynayabilirsin. Türkçe yamanda silinebilir.
ardaskoc Ne geri sayımmış arkadaş bitmedi gitti :) bence 1.5 ay daha sürer bu geri sayım. Kardeşim beklemeyi bilmediğinizden oluyor. Sabret 2-3 gün daha.
abdur61TS diyorsunuz ki spiker tum takimlarin adini soylicek her spiker mi yoksa bitek ingiliz spiker mi ?
ardaskoc Kardeşim Lütfen bize bir süpriz Yapta erkenden Yayınla Şu yamayı Ya :) Allah aşkına Bence de yayınlayın da hatalar çıkınca böyle diyenlere konuşma hakkı vermeyin.
xordulux Arkadaşlar,uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum.Yapan arkadaşlara minnettarım.Orduluyum 26 yıl aradan sonra süper lige çıktık.Her sene orjinal fifa tsl liginde anadolu kulüplerini tek tek görür bu günü beklerdim.Dilersiniz ki bank asya yamaları hiçbir zaman orj yerini tutmadı.Bende bu sene ilk defa ordusporumla orj orj oynarım derken aksilik işte tsl ligi yapılmadı.Ama bu yama orj den farksız olacak gibi.Gerçekten elinize sağlık.Tek bir sorum olacak resimlerde gördüğüm kadarıyla ordunun 4 forması vardı 2 iç dış 2 de alternatif olarak.Bunların 4 ü de oyunda kullanılabilecekmidir? aynn kardeş bnde orduluyom ve ordu süper lige çıkınca çok sevinmiştim oh be ordu ile kariyer yapcam diye felan ama bu güne kısmetmiş ama emin ol bu yama fifanın yaptığından daha güzele bnziyo
Artiks Arkadaşlar,uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum.Yapan arkadaşlara minnettarım.Orduluyum 26 yıl aradan sonra süper lige çıktık.Her sene orjinal fifa tsl liginde anadolu kulüplerini tek tek görür bu günü beklerdim.Dilersiniz ki bank asya yamaları hiçbir zaman orj yerini tutmadı.Bende bu sene ilk defa ordusporumla orj orj oynarım derken aksilik işte tsl ligi yapılmadı.Ama bu yama orj den farksız olacak gibi.Gerçekten elinize sağlık.Tek bir sorum olacak resimlerde gördüğüm kadarıyla ordunun 4 forması vardı 2 iç dış 2 de alternatif olarak.Bunların 4 ü de oyunda kullanılabilecekmidir? aynn kardeş bnde orduluyom ve ordu süper lige çıkınca çok sevinmiştim oh be ordu ile kariyer yapcam diye felan ama bu güne kısmetmiş ama emin ol bu yama fifanın yaptığından daha güzele bnziyo FIFA bu kadar ayrıntılı incelemezdi.
xordulux Arkadaşlar,uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum.Yapan arkadaşlara minnettarım.Orduluyum 26 yıl aradan sonra süper lige çıktık.Her sene orjinal fifa tsl liginde anadolu kulüplerini tek tek görür bu günü beklerdim.Dilersiniz ki bank asya yamaları hiçbir zaman orj yerini tutmadı.Bende bu sene ilk defa ordusporumla orj orj oynarım derken aksilik işte tsl ligi yapılmadı.Ama bu yama orj den farksız olacak gibi.Gerçekten elinize sağlık.Tek bir sorum olacak resimlerde gördüğüm kadarıyla ordunun 4 forması vardı 2 iç dış 2 de alternatif olarak.Bunların 4 ü de oyunda kullanılabilecekmidir? aynn kardeş bnde orduluyom ve ordu süper lige çıkınca çok sevinmiştim oh be ordu ile kariyer yapcam diye felan ama bu güne kısmetmiş ama emin ol bu yama fifanın yaptığından daha güzele bnziyo FIFA bu kadar ayrıntılı incelemezdi. aynn kardeşim katılıyorum
Ahmed Arkadaşlar çoktandır ne fifa oynuyorum,nede bu foruma giriyordum,yorumlara baktımda işler epeyce yavaşlamış.bizim zamanımzda yamalar bu kadar sürmezdi,fazla zorlamayın yakında CM'si çıkar herkes kendine göre dizayn eder.