FKsKN ? bilenler lütfen yazabilirmi:) klavyedeki tuşları söylemeyin sağ aanalog veya R1 L1 türünden söyleyin ona göre uyarlayalım...
_wolff_ Kurtarmayı bilmiom da atarken bi ibre var altta ortada olmasına dikkat etcen şut tuşuna fazla basılı tutmican ona bastıktan sonra yön tuşuna biraz basıp bırakcan ben öle atıom..
PvanHooijdonk sağ stick ile topu karşılamayı başarmayı öğrendim, fakat hala topu tutmuyor, yop sekiyor henüz çözemedim... atlamadan sağ sticke basılı tutarsan hazırda bekliyor daha uzun atlıyor...
FKsKN stick ne kardeşim, Türkçe konuşalım lütfen... halen şu işin çözümü bulunamadı bu konuda bilen biri yokmu :(((
Galata_Kadir Gamepad'da sağ analog yani analog ne dersen, alttaki vites koluna benzer aletlerin sağdaki olanı. Klavye ile oynuyorsan fifaconfigden sağ analog için olan ayarları değiştirirsin, default olarak 4862'dir.
FKsKN ingilizce biliyorum galata kardeşim ancak durduk yere ing. konuşmak cok yanlış türkçemiz varken... mesela default yerine rastgele , orjinal ayar desen daha iyiydi... antrenmanda mod seçimlerinde penaltıyı seçtim biraz çözdüm gibi teşekkürler yorumun için.
Galata_Kadir ingilizce biliyorum galata kardeşim ancak durduk yere ing. konuşmak cok yanlış türkçemiz varken... mesela default yerine rastgele , orjinal ayar desen daha iyiydi... antrenmanda mod seçimlerinde penaltıyı seçtim biraz çözdüm gibi teşekkürler yorumun için. Gönderme yapmak gibi bi amacım yoktu orda ama neyse haklısın.