_wolff_ Arkada da aksa jeneratör yazısı var ;) .Forma yapmanın en zor kısmı detaylarını bulmak böyle daha iyi araştırırsan daha güzel olur ;)
DRDYK Doğru diyosun kardeşim dediğim gibi biraz aceleye geldi. Orduspor güncelleme: Pngler: Ev forması: Ev forması yedek: Deplasman forması: Deplasman yedek forması: Ev kaleci forması: Deplasman kaleci forması:
_wolff_ Kolda sarelle değil tadelle yazıyor ama biliom update yapamk işkence gibi gelio insana bende de oluyor ondan dolayı başta iyi araştırmak lazım :)
ShevaESES **Vay be ben PES bölümüne gelmeyeli yeni arkadaşlarımız gelmiş, tebrik ederim dostum çalışmalarınla gurur duyabilirsin. ;)**
can312 slm kardeş önceki davranışlarımdan dolayı özür dilerim bunun drdyk kullanıcıya söylüyorum herksin önünde affet kardeş bide bu formaların numara fontları varmı geçek olanı rica etsek paylaşabilir msisin
DRDYK Vay be ben PES bölümüne gelmeyeli yeni arkadaşlarımız gelmiş, tebrik ederim dostum çalışmalarınla gurur duyabilirsin. ;) Sağol kardeşim :) slm kardeş önceki davranışlarımdan dolayı özür dilerim bunun drdyk kullanıcıya söylüyorum herksin önünde affet kardeş bide bu formaların numara fontları varmı geçek olanı rica etsek paylaşabilir msisin Ne demek istediğini pek anlamadım ama sağolasın yorumun için.
can312 slm kardeş şu bazı takımların forması yapılmamış mersin idman yurdu bide spor toto süper ligi takımlarının numara fontları bide by ataberk adlı kullanıcı çok güzel sivas forması yapmış ama piksel ile ilgili yani boyuta yanlışlık var ben onu photoshopta nasıl düzeltebilirim şimdiden tşk ederim formlaırınıo takip ediyorum çok hariklar
DRDYK Konyaspor KitSet: Pngler: Ev forması: Ev yedek forması: Deplasman forması: Deplasman yedek forması: Ev kaleci forması: Deplasman kaleci forması:
DRDYK http://soccercenter.net/forum/k/pes-2012-forma-ekleme-videolu-anlatim_167736 bu konudaki videoyu izleyerek oyuna aktarabilirsin formaları :)
DRDYK Tamam kardeşim onu bi ara hallederim ;) Karşıyakaspor 11/12 KitSet Link:http://www.multiupload.com/Q78O0DP2SL NOT:Paket içinde deplasman kaleci forması da mevcuttur.