DRDYK Beşiktaş Set: Pngler: Ev forması: Ev yedek forması: Deplasman forması: Yedek forması: Ev kaleci forması: Ev yedek kaleci forması: Deplasman kaleci forması:
RecepHazır.17 Güzel ama 4.kırmızı formada kaleci değil onun ön yüzünde logoların altında kalan bir beşiktaş kartallı amblem var gerçek amblemin yerlerinin değişik olanı ve diğer siyah forma nerde, Onun dışında süper hepsi ;)
DRDYK kardeşim 4. formaya zaten yedek forma yazdım.Arka fonta bi beşiktaş amblemi koyup güncellicem doğru unutmuşum :) gerçek amblemin yerlerinin değişik olanı derken ne demek istedğini anlamadım ama :D ----Ekleme---- Buyur kardeşim arka fonta ekledim logoyu:
RecepHazır.17 Yani bjk amblemi soldan siyah beyaz siyah (üstünde bayrağımız) sonra beyaz siyah diye gidiyor ya arka fonta koyacağın kartllı amblemde beyaz siyah başlayacak
_wolff_ Beşiktaş formalarına cidden bayıldım ama bjk lgoloarında beyaz stroek verirken yıldızlarla logoyu ayırıp her birine tek tek stroke verirsen daha hoş görünebilir bence ;)
DRDYK Trabzonspor Set: Pngler: Ev forması: Ev forması yedek: Deplasman forması: Deplasman forması yedek: Kaleci ev forması: Kaleci ev forması yedek: Deplasman kaleci forması: Deplasman kaleci forması yedek: