deneyen varmı sorun var mı ?
Ben indirdim kurdum sorunsuzca çalışıyor.
oyunu orjinal olmayanlar bu yamayı indirirse bir sorun yaşar mı? 1.01 güncellemesi sadece orjinal oyunlar için diye biliyordum çünkü ben.
Ben oyunu internetten indirdim ve bu oyunu kurdum bir sorun çıkmadı, bazı transferler yok ;
Melo ve Ziegler Juve'de, Arda GS'de, Agüero Forlan Atl.Mad.'de Sercan ve Volkan yok onun dışında oyun sorunsuz.
Abi bide bundes liga hangi lig yerine geldi ek olarak mı yoksa hollanda ligi falan kalktı mıa
Bundesliga -> PES Ligi
Bundesliga 2.Ligi -> D2 Ligi üzerine yapılı
Yama ile oyunda olan Ligler -> İngiltere, Fransa, İtalya, Hollanda, Almanya, Almanya-2 , İspanya, Portekiz + Other Lig, Copa S.Libertadores + Milli ülkeler
galatasaray'ın transferlerinin yarısı yoktu. atletico'ya ardayı gönderdim hemen. bazı eski yerli oyuncuları da amerikaya postaladım. diğer takımlara pek bakamadım ama transferleri güncellerler inşallah en kısa zamanda.
Transfer UPDATE ben hazırlamayı düşünüyorum
İnternet hızına bağlı olabilir. Nette araştırırsan tek link bulabilirsin. Öyle 300'lerde çeker ama dediğim gibi bu netinin hızına bağlı
Umarım hepinize yardımcı olabilmişimdir.
Yamayı yükledikten sonra sorunsuzca kaldırabilen var mı, bende hata verdi. Siz de bana yardım edin...