Neden sorun yaşarmışız?Üstelik orijinal oyundan bahsediyoruz.Ben neden yaşamadım acaba?
Crack yapıyorum derken?Orijinal oyunda crack ne alaka?
Eğer söylediğiniz gibi orijinal kutulu oyun almışsanız, kutu içerisindeki dvdyi dvd rom a yerleştirip otomatik kurulumu başlatıyorsunuz.Gerisini oto kurulum hallediyor, sizi 3 adımda yönlendiriyor gerektiği gibi.
Önce origin yazılımını kurup güncelliyor, sonra oyun kurulumuna geçiyor.En son adımda , ea hesabınızla origin e giriş yapıyorsunuz.Yoksa yeni bir hesap oluşturmanız lazım zaten.
Kutulu oyun yerine sadece key almışsanız, yine sorun olmaz.
Origin üzerinden oyunu indirtiyor size EA sunucularından.Böylece orijinal dvddeki dosyaları indirmiş oluyorsunuz, crack felan gerekmiyor.
Orijinal alırsanız sorun felan yaşamazsınız.Bütün çözümler derken neleri denediniz?
E0001 hatası, sisteminizin donanım bileşenlerinden birinin yetersiz olmasıyla alakalıdır. (ekran kartı)
Yani oyunu çalıştırmak için en düşük gereksinimi dahi karşılamıyor ekran kartınız.
Sisteminiz yeterli olmalı.Kurulumu anlattığım şekilde yapacaksınız.
Ayrıca Windows update de yapmanızı tavsiye ederim.DirectX güncellemelerini de yapmalısınız. ("dx websetup" diye google da aratınız)
Şimdi en baştan ne yaptığınızı detaylı olaran anlatınız ve sistem özelliklerini de belirtmeniz lazım.