Şu zor günlerde FENERBAHÇESİNE koşulsuz şartsız inanarak destek vermeyen adam, şu savaşta FENERBAHÇE saflarında yer almayan adam ben FENERBAHÇEliyim diye dolaşmasın önümüzdeki yıllarda alacağımız başarılardan sonra. Babalarımızdan miras aldığımız, karların içinde desteklerimiz, taraftar kartımızı ve formamızı eksik etmediğimiz sevdamızı savaşarka çocuklarımıza bırakacağız biz, en azından ben böyle yapmakta kararlıyım. Gereken her eyleme de katılacağım, böyle internette de üye olduğum her sitede insanları bilgilendirmeye çalışıyorum. Rakip taraftarları anlıyorum, mutlaka böyle bir durum içindeyken en büyük rakipleri dalga geçmeleri, sevinmeleri bir yere kadar normaldir.
Sevdamızı alamaz bizden en baba savcısı gelsin isterse. Bu aşk bitmez, bu aşk bitmez...
-------------
Şu günlerimizde, geçtiğimiz yıl kendisini başarıya boğan takımının kaptanalrının ve efsane hocasının isteğini gerçekleştirmeyip TARAFTAR KART almayan da FENERBAHÇEliyim demesin. Ben de fedakarlık yapıyorum arkadaş, ben de kesiyorum aylık harçlığımdan bu yaşımda.
http://www.fenerbahce.com.tr/lang_tr/general/fbcardregistration.aspx
Yıllık 35 liraya bir klasik kart alabilirsiniz, yıl içinde alacağınız indirimler parasını çok çok çıkaracaktır. En azından vicdanınız rahat uyursunuz. Böyle de olmuyorsa,
FBKART yazıp 7979'a gönderin bir smsle üye olun, bu kadar zor mu?