Maçlar çok güzel Tolga Abi Feneri yenmen ayrı ayrı bi güzel :D
Sagol kardeşim, feneri yenmemme baya sevindin demek :D
abi küçük takımlara karşı bir zorlanma var :)
Evet küçük takımlara karşı biraz daha farklı bir taktik geliştiriyorum artık ;)
Derbilerde rahat galibiyetler alıyosun ama küçük takımlarla berabere kalıyosun :D Bu bir çelişki midir acaba kardeşim :D Güzel gidiyorsun. Yenemiyorsan yenilmiceksin felsefe bu :D :D
Aynen öyle yenemiyoruz ama yenilmiyoruz da :D
Reel'deki gibi büyük maçlarda yine ağırlığını koymuşsun, dengin takımlarada işi biraz daha sıkı turarsan herşey daha güzel olacaktır. Bu arada son maçlar gol bakımından biraz kısır geçmiş, başarılar.
Sagol,küçük takımlara karşı bir türlü motive olamıyoruz napalım :D Evet sakatlıklardan biraz gol sıkıntısı çektik ama takım her geçen gün daha iyi futbol oynuyo buda işin sevindirici kısmı. :)
Hocam özellikle büyük maçlarda çok daha iyi skorlar alıyorsun. İbb takımı genel itibariyle de böyle. Kontra atak futbolu oynuyorsun sanırım ? Maçlar çok iyi bu arada.
Küçük takımlara farklı taktikle çıkıyorum artık takım iyice oturdu, teşekkürler :)
Sagol doğaçcım.
Tolga abi yine biliyosun işini. Foruma geri döndüm sayende. :D
Hoşgeldin Ercü, yorum için teşekürler.
15. HAFTA : TRABZONSPOR: 2 İBB: 0
Trabzon Avni Aker'de Karadeniz fırtınası Belediyeyi dağıttı.

16. HAFTA: İBB: 2 ESKİŞEHİR: 1
İBB yıktı, geçti Eskişehir paranparça...

17. HAFTA İBB: 2 GENÇLERBİRLİĞİ: 0
Tekmelerin havada uçuştuğu maçta İBB yine galip geldi ve ilk yarıyı lider tamamladı.

Türkiye Kupas: İBB - Trabzonspor Maçında Gollü Beraberlik : 1-1

İLK YARI PUAN DURUMU:
İBB İLK YARININ SÜPRİZ TAKIMI OLDU VE LİGİ LİDER TAMAMLADI...

Gelecek Mesaj : TRANSFER BORSASI: İBB'nin flash transferleri kimler olucak? Kimler gidicek, kimler kalıcak? Tolga Hocanın bahsettiği büyük revizyon ne? İBB Brezilya milli takımının hangi oyuncusuyla ilgileniyor? Barce'lonın 2 efsane oyuncusu İBB'ye gelicek mi hepsi ve daha fazlası FANATİK'te. İBB FANATİK'ten izlenir :D