Barney-Stinson Bugün çıkmayacağı kesin. Yarın akşam belki yayınlanabilir oda kesin değil ama en geç Cuma yayınlayacağız
carsiboyhere güzel çalışma olmuş yenisini bekliyorum.gözüme çarpan bi kaç hata var marcelo zalayeta kayseriden gitti andre santos fenerbahçede alexander amisulashvili kayseriden gitti ellerinize sağlık
abd_dmrl Kardeş elinize sağlık güzel yamalar oluyo ama bank asya 1.lige hiç önem vermiyosunuz. Düşen-çıkan takımlar yok.Ayrıca transferlerde çok eksikler oluyor..... Bank asya 1.ligimize daha fazla önem vermenizi bekliyoruz.Teşekkürler
carsiboyhere Kardeş elinize sağlık güzel yamalar oluyo ama bank asya 1.lige hiç önem vermiyosunuz. Düşen-çıkan takımlar yok.Ayrıca transferlerde çok eksikler oluyor..... Bank asya 1.ligimize daha fazla önem vermenizi bekliyoruz.Teşekkürler düşen çıkan takımlarda bi sıkıntı göremedim ama transferlerde söylediğin gibi eksiklikler var
sert35 ellerinize sağlıkta transfer bütcelerinede biraz ellermisiniz gerçeğe dayalı olsun bi de karşıyaka bu sene 100. yıl die cok sağlam bütce verildi bakarsanız sevinirim bu yama ne zaman güncellenir
Hqmi ellerinize sağlıkta transfer bütcelerinede biraz ellermisiniz gerçeğe dayalı olsun bi de karşıyaka bu sene 100. yıl die cok sağlam bütce verildi bakarsanız sevinirim bu yama ne zaman güncellenir Transfer bütçeleri ve oyuncu özelliklerine dokunmuyoruz hiç. Resmi güncelleme ile aynı olmalıki gerçekçilikten birşey kaybetmesin.
MrRondo Arkadaşlar kusura bakamıyn birkaç gündür facepack yapımı ile uğraşıyodu arkadaşlar.Ama en geç yarın çıakr bugün bile çıkanilir.
Hqmi ya kardeş bugun çıkmaz mı yatmadan bir oynasaydık :) Arkadaşımız facepack'e yoğunlaştı o yüzden gecikti. Yarına kaldı artık, haftasonu bol bol oynarsınız. :)
carsiboyhere serhat akın tavşalıda değil turgutluda semavi özgür boşta değil tavşanlıda gözüme çarpanları yazıyorum elinize sağlık
Prowler84 işe karışmak gibi olmasın ama önceliğin facepack'e verilmesini anlamayamadım. bir de bu v3 neden 28'inde çıktı 3 gün sonra çıkartılıp en azından avrupa transfer sezonu bitmiş halde yansıtılabilirdi. o zaman v4'ü beklemeden gerekli güncellemeleri yapıp istediğimiz zaman başlayabilirdik. çalışma yapan arkadaşlara teşekkürler.
POPP işe karışmak gibi olmasın ama önceliğin facepack'e verilmesini anlamayamadım. bir de bu v3 neden 28'inde çıktı 3 gün sonra çıkartılıp en azından avrupa transfer sezonu bitmiş halde yansıtılabilirdi. o zaman v4'ü beklemeden gerekli güncellemeleri yapıp istediğimiz zaman başlayabilirdik. çalışma yapan arkadaşlara teşekkürler. Avrupa'da transfer sezonu bitince 5 eylül gecesi bir daha çalışma yapmaları gerekecekti.Türkiye'de transfer 5 'Eylül gecesindede sonlanıyordu :)
Prowler84 işe karışmak gibi olmasın ama önceliğin facepack'e verilmesini anlamayamadım. bir de bu v3 neden 28'inde çıktı 3 gün sonra çıkartılıp en azından avrupa transfer sezonu bitmiş halde yansıtılabilirdi. o zaman v4'ü beklemeden gerekli güncellemeleri yapıp istediğimiz zaman başlayabilirdik. çalışma yapan arkadaşlara teşekkürler. Avrupa'da transfer sezonu bitince 5 eylül gecesi bir daha çalışma yapmaları gerekecekti.Türkiye'de transfer 5 'Eylül gecesindede sonlanıyordu :) Biliyorum ben de onu söylüyorum 28 olcagına 1'inde olsaydı yine nispeten yeterli olurdu.Kalan yerli transferleri girmek zor olmazdı. v4'ün geç çıkması o kadar sıkıntı yaratmazdı o zaman :)