Hqmi hami kardeş güzel olmuşda benim ekran öyle olmamış yardım edermisin Sakin ol hemşerim ard arda mesaj yazma mesajını gördüğümüzde cevabını yazarız. :) Ekrandan kastın benim resimlerdeki temaysa temanın adı: Singular .ex Onu indir sonra kurulumunu yapamazsan yine sorarsın.
Barney-Stinson **@cimboom:** Yabancı sınırlaması henüz yapılmadı. Bir dahaki güncellemede onuda ekleyeceğiz. **@fanatik026:** Transfer dönemi kapandığı zaman güncellenicek büyük ihtimalle ;)
cimboom @cimboom: Yabancı sınırlaması henüz yapılmadı. Bir dahaki güncellemede onuda ekleyeceğiz. Cevap icin tesekkur ederim dostum :)
fanatik026 **@fanatik026:** Transfer dönemi kapandığı zaman güncellenicek büyük ihtimalle ;) saol ben kariyerime başlıyım o zmn :)
Hqmi bise daha söyliyin o tema şeyini indirdim skins dosya yok bende Skins dosyasını kendin oluştur. http://www.fmscout.com/i-1022-Singular-EX-skin-for-FM-2011.html
yasn17 Beyler v2'yi indirdim , kurdum , oynuyorum.Gerçekten çok güzel olmuş emeği geçen herkesin ellerine sağlık. :) Bir şey sormak istiyorum. Diğer güncellemenin çıkış tarihi belli mi? Belliyse ne zaman söyleyebilirmisiniz?
Hqmi Beyler v2'yi indirdim , kurdum , oynuyorum.Gerçekten çok güzel olmuş emeği geçen herkesin ellerine sağlık. :) Bir şey sormak istiyorum. Diğer güncellemenin çıkış tarihi belli mi? Belliyse ne zaman söyleyebilirmisiniz? Belli değil. Transfer bitiminde olabilir, 2 hafta sonra 1 ay sonra vs vs net tarih veremeyiz ama çıkış tarihine yakın konudan belirtiriz. Yorumunuz için teşekkürler.
Fatih_Gs_1905 beyler 11.3 update ini yükledim fakat yeni new game e tıklayınca scn v2 update dosyası gözükmüyor.adminin dediği gibi editor data klasoru açıp içine de attım.yardımcı olacak var mı?
utkuumut01 Hqmi kardeşim ben editörden oynadıgım takımların transferlerini yapıyordum bu yamayı buldum kurdum yama güzel yaptıgınız için tşklerde bu gs yamada avrupada olmuyor onu editorden nasıl ayarlayabilirim ?
Hqmi Hqmi kardeşim ben editörden oynadıgım takımların transferlerini yapıyordum bu yamayı buldum kurdum yama güzel yaptıgınız için tşklerde bu gs yamada avrupada olmuyor onu editorden nasıl ayarlayabilirim ? Şampiyonlar Ligi veya Avrupa Ligi'ni nerde istiyorsan editörden ona giriyorsun. Orada bir takımı çıkarıp Gs'yi ekleyebilirsin.
Hqmi hami kardeş yapdım olmuo Bunu indireceksin. http://www.fmscout.com/i-1022-Singular-EX-skin-for-FM-2011.html Winrar halinde gelen dosyayı, Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2011/skins dosyasına çıkartacaksın. Skins dosyası yoksa kendin oluşturacaksın. Sonra oyundan da temayı seçeceksin.