Arkadaşlar biraz uğraşarak Performans+Kaliteyi yakaladım diye düşünüyorum size de anlatayım nasıl yaptığımı.
Öncelikle oyunun EXE'sine sağ tıklayıp Uyumluluk modundan "masaüstü oluşturmayı devredışı bırak" seçeneğini işaretliyoruz
ya da alternatif olarak kısayoluna sağ tıklayarak uyumluluk modundan girilebilir.
Daha sonra ATI Catalyst Ayarlarına giriyoruz(önemli nokta: HD serisi değilse bence boşuna uğraşmayın)
Oradan şu ayarları yapıyoruz.

Filter seçeneğinde "edge dedected" olması önemli, X4 ten sonra çıkmaya başlıyor sanırım.(donanımınız çok iyise hatta onu bir tık daha arttırın X8(x24samples) yapın çok daha müthiş olacak oyun)
Edge Dedected adı üzerinde olduğu gibi sadece 3D modellerin kenarını algılar ve pürüzsüzleştirir. Hacim hissi verir. Arkaplanla bozuk bir kanaştırma yapmak yerine daha yumuşak bir geçiş sağlar.
Daha sonra FIFA'nın başlamadan önceki menüsüne gelelim.

Bu ayarları yaparken çözünürlüğü kendi kullandığınız neyse ona getirin, o benim monitörümün max desteklediği çözünürlük. Siz de Monitörünüzün ekran oranını bozmadan desteklediği en yüksek çözünürlüğe getirebilirsiniz.
Şimdi bir TEST noktası var, eğer başlangıçta ki ARENA'da oyununuz oynanamayacak derecede kasıyorsa ayarları tekrar kontrol edin, eğer doğruysa bence vazgeçin.
Daha sonra Oyun içinden bir ayar yapacağız. Fakat Bu ayarı sadece maça başladıktan sonra yapabiliyoruz, anamenüde yok bu seçenek. Fakat 1 defalığına yapmamız yetiyor sanırım.
MAÇA BAŞLAYIN, OYUNU DURDURUN VE AŞAĞIDAKİ MENÜLERDEN İLERLEYEREK AYARI YAPIN

Grafik Ayarları Artık Hazır

Forma üzerindeki LOGO yazı ve amblemlerden anlayabilirsiniz.
Birkaç Ayarlı görüntü daha:(tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz)

Ben yaptığım bu ayarı beğendim, oyun içinde farkı hissedeceksiniz zaten, bir denemekte fayda var diye düşünüyorum.