Fm 2010'da da sürekli aynı şey oluyordu ama 2011 de beni çıldırtacak dereceye geldi. 11.3 Güncellemesinde oynuyorum.
Taktiğimi kısaca vermem gerekirse
----------------Cenk Gönen------------------
Ekrem ------- Garay------ Ersan(Nordtveit)------İsmail(Malik Fathi)
-------------------------------------------------------------------
--------------Ernst----------Aaron Ramsey--------------------------
Serdar Gürler----------Ilkay Gündoğan---------Simao Sabrosa--------
------------------- Macheda (Emenike) -----------------------------
Kadromun lig için kaliteli olduğunu düşünüyorum.Ama sürekli son dakikalarda gol yiyorum. Mesela Arsenal ile oynuyordum Şampiyonlar Ligi grup maçlarında deplasmanda , ilk yarı sonucu 0-3 öndeydim. Macheda Hat-Trick yapmıştı vesaire. Dakika 70'e kadarda böyle sürdü gitti.Sonra yorulan Ernst ile Ramsey'i aldım , yerlerine Necip ile Nihat'ı aldım ( Ilkay ile yerini değiştirerek ) Zaman geçirmeyi en sona aldım , tempoyu biraz düşürdüm , Kontra Atak yaptım atak şeklini falan. Her neyse. Dakika 80 oldu 3-1 yaptılar. 82 oldu 3-2. 89 oldu 3-3. Hemde maçın başından beri ezici üstünlükle götürüyordum.
Sürekli aynı şey oluyor.Mesela ligde başka takımlarla oynuyorum 1-0 öndeyim 2 dakikada 2 gol yiyip geri düşüyorum veya 2-0 öndeysem 2-2 oluyor hemen.Ama rakip 2-0 öndeyken ne kadar risk alırsam alayım ben 2-2 yapamıyorum :) Sizde de aynı şey oluyor mu ?
İkincisi ise Baş Antrenör Manolo Ruiz yaptım ama sonra ne zaman ona bıraksam çok kötü sonuçlar aldığını görünce kovmaya çalışıyorum 2 yıldır yönetim kovdurmuyor bana :D Bu adamı nasıl göndereceğim :D Transfer Bütçemide harcamadım. Engelledi yönetim deyip duruyor :D