devranronaldo **Valla arkadaşlar sizde nasıl sorun çıkıyor anlamıyorum ben indirdim kurdum kusursuz bir yama , harika bir yama valla yapanların ellerine sağlık fenerbahce ile oynarken kendimden geçtim coştum müthiş olmuş cidden :)**
Perco1907 eren abi rapid linki yok mu ? yok kardeşim vallaha ziddu ile yaptım premiumsuz olduğu için.
scuf yamayı kurdum master ligte 8. maçıma geldim şu an sorunsuz gibi yamayı kurmada sorun yaşayan arkadaşlar ya kurulumda hata yapıyor yada yamalı oyun üzerine bunu kurmaya çalışıyor yani sıfır oyun üzerine kurulum videosundakilerin aynılarını yaptıktan sonra sorun yok şu an.Bu arada yapımcıların ellerine sağlık çok şahane bi yama olmuş özellikle bank asya stadlarının olması ve tezahuratların olması oyuna farklı bi tat katmış ben şahsen beğendim yamayı heralde piyasadaki sholim patch ile birlikte en iyi 2 yama şu anda tabi tsl,bank asya ligi olması tazahuratlar olması türkçe spiker olması bu yamayı şu an için en iyi yama haline getiriyor yama yapımı baya uzuncana sürdü ama hakını vermişsiniz gerçekten.
JesperS bended face veya hairlerde bazı sorunlar var mesela onur kıvrak, gökhan zan gibi fakat diğer yerler müthiş işte aşağıda resim :( Uploaded with ImageShack.us
Live_Soccer Yüzlerde çok hata var ama [Seric'in mesela kafası yok,bazı futbolcularda kulaklık var hakem kulaklığı :D) ama bu kadar emek vermiş stadlar bu açıkları kapatıyor bence
Deivson Rogerio Da Silva Bobo Konuya şu açıdan bakmaklazım bu yama pes 2011 için değil kaç seneki önce pes 6 oyununu için yapılmış bir yama bugun pes 6yla uğraşan 1 elin parmak sayısını geçmez ve bunları göz önüne bulundurarak yorum yapmaklazım bazı face hataları diyorsunuzda onlar basit işler kendiniz halledebilirsiniz kitserverdan
JesperS Konuya şu açıdan bakmaklazım bu yama pes 2011 için değil kaç seneki önce pes 6 oyununu için yapılmış bir yama bugun pes 6yla uğraşan 1 elin parmak sayısını geçmez ve bunları göz önüne bulundurarak yorum yapmaklazım bazı face hataları diyorsunuzda onlar basit işler kendiniz halledebilirsiniz kitserverdan arkadaşım biz burda yamayı kötü yönde eleştirmek adına yorumlar yapmıyoruz. Sadece bendeki sorunun kurulumla bir alakası olabileceğini düşündüm. Diğer arkadaşlardada var heralde demekki benden kaynaklanmıyor. Yamayada kimse kötü demedi. Mükemmel pes 6 için 4-4lük yama olmuş. Ayrıca yamadaki hataların söylenmesini eren abide istiyor. Bunda bir sakınca yok.
Deivson Rogerio Da Silva Bobo Yazdığım şeyi okumamıssın tamamen ben kötüleyen bir zihniyetten bahsetmedim :) bazı kardeşlerimiz vurdumduymazcana eleştirebiliyor ben bu bakıştan bahsettim üstüne alındıysan affola seni düşünerek yazmadım ben bu yazıyı :)
LOmbiE Yama harika olmuşş.. ilk STSL mi YAPTIM Galatasaray'la Cok zevkli Gercekten elinize sağlık kardeşlerim..... Anlatıldıgı gibi yaparsanız Hicbir Sorun olmas. KOLY gelsn.
12 Aykut Bende de hiçbir sorun yok.Spiker hariç.Ben bu yamadan öncede Hasan Mustan'ın spikerini kullanıyordum ama bu yamayı yükleyince spikerde biraz bozulmalar oldu.Mesela maçın bitimine 15-20 dk kaldı spiker "artık son 5 dakika" diyor bazende ilk yarı sonucunda skorları yanlış söylüyor.Bunun bir çözmümü var mı ?
mahox Kardeş gerçekten çok süper yama olmuş hala pes6 oynayanlar için.Sağolasın.Eline sağlık...Fazla d,yecek bir şey yok :)
Perco1907 **evet arkadaşlar baktım bende eee bazı oyuncularda kulaklık var oyuna attıgım mıkrofonlu hakem yuzunden Son dakka atmısdım bakma sansım olmadı o cok basıt edıtten 1 sn yede ayarlarım ben yarın. OF u duzeliyip aticam facelere gelince TSL facelerini ben yapmadım yapan kım bılmıyorum......Yorumlarınız için sağolun beğendiginize sevindim 5 dk lık iş o ben o faceleri ayarlarım editten ayarlıyorsun 1 sn yede.**
ScineLy Abi ben kurdum herşeyi taraftar sornum var tamam stadyumda taraftarlar var o sorunumu hallettım ama taraftarlardan ses çıkmıyor acaba tezahurat paketiyle bir ilgisi varmı yanlıslıkmı yaptım yaptıysam ne yanlıslık yaptım yardımcı olurmusun ?