mehmet36264 2011/2012 sezonu güncellemesi yapabilirmisiniz?(transferler - formalar-lige yeni katılanlar-küme düşenler )
spil kardşm rica etsem T.T. ARENA.ayrıca güncelleme vakti gelmedimi transfer sezonu bitiyo...teşekkürler :) :D
gncfb99 birader hangi dosyayı nereye atıcağımızı da yazarsan çok iyi olur bide skorbordları indiriyorum kitserver diyor bende ole bi dosya yok ne yapabilirim? acil yardım...
tp9 kitserver linki yine bozulmuş biri lütfen yardım etsin özel mesaj yoluyla da olsa bi şekilde yardım etsin lütfen
ToLgEa arkadaşlar bu yama çıktığından beri kullanıyorum yıl 2013 oldu linkler bir kere bile kırılmadı helal olsun valla
ugurarslan3232 arkadaşlar bu yama çıktığından beri kullanıyorum yıl 2013 oldu linkler bir kere bile kırılmadı helal olsun valla Kardeş sende unique yamasının logoları varmıı varsa eğer bana 535.flg dosyasını upload edebilirmisin...?
ToLgEa arkadaşlar bu yama çıktığından beri kullanıyorum yıl 2013 oldu linkler bir kere bile kırılmadı helal olsun valla Kardeş sende unique yamasının logoları varmıı varsa eğer bana 535.flg dosyasını upload edebilirmisin...? kardeş bunu al kitserverde 0_text e at hallolsun http://www.ziddu.com/download/14033303/0_text.afs.exe.html