@ mertdoğukan
Söylediğin PES6 ile ilgili bir sorun. Yama ile alakası yok. ;)
Diğer arkadaşlar eğer çözülebilecek bir sorunsa zaten Eren gelip halledecektir merak etmeyin. Ancak böyle 2'li tartışmalara girecekseniz ki giriyorsunuz. İşin rengi değişir. Pek çok yama konusu böyle tartışmalar yüzüden kapanıyor bu da onların listesine girer. Ve ceza alanlar cabası, siz en iyisi paşa paşa bekleyin Eren'i eminim ki sorun çözülecektir.
Pes alemine ilk girdiğimde bende böyle oyundan atma sorunları yaşıyordum ama çoğu zaman yanlış yüklemelerden dolayı bu atmalar gerçekleşiyordu. Daha sonra olayı kavradıkça oyundan atma bitti benim için. Şuan bilgisayarıma kurduğum yamalarda oyundan atmıyor mu. Hayır atıyor ama ben umursamıyorum çünkü tekrar girdiğimde oyuna kaldığım yerden devam edebiliyorum. Önemsiz sorun bunlar. Sadece biraz daha dikkatli kurun yamayı o kadar.
Eren senden de bir isteğim olacak. Tam manasıyla kurulum için bir açıklama ayarlamanı istiyorum senden. Kolay yoldan ve anlaşılır olmalı ama. Yaptıktan sonra konunun 1. sayfasına ekle. Her seferinde böyle sorunları olan arkadaşlar olursa eğer konunun 1. sayfasına yönlendirirsin olur biter. Bizim eski yamada öyle yapıyorduk ve hiçbir sorun olmuyordu. Ayrıca biz konudan bu kadar uzak kalmıyorduk. ;)
Bakın tekrar uyarıyorum eğer bu şekilde devam edecek olursa çok ceza yersiniz. 2'li tartımalardan kaçının. Ayrıca sorunlarla ilgili ayrı konu açmayı bırakın artık. Eğer sorun cözücü bir yol bulduysanız burada paylaşın. Ne kadar yararlı olursa olsun bundan sonraki açılacak konuların hepsini sileceğim haberiniz olsun. Şimdi hepinize kolay gelsin. İyi akşamlar. :)