LOmbiE pes 6 settings olanlar upload edebilirmisiniz pes 6 buldum ama bi tek onu bulamadım Buyur senin icin upload ettim: http://rapidshare.com/files/451848209/settings.exe Oyunun setup'ı varsa elinde ,oyunu kurarken Alman spikeri de seçebilirsin. Tabi elindeki full setup ise. Yine de ararım ben,bulursam link veririm. Senden haber bekliyorum diablero sağolasın.
ayhan123 Kardesm Bnde Hem :Maçlar Seyırcısız Oynanıor.. Hemde Faceve Hairi İndirdim Yukledıorm face klosorunde tsl facesı cıkmıor ve map yok neden acaba bi yardım ???..
L.Suarez Abicim tezahüratlar olmadı farklı farklı farklı çıkyo fener maçında arjantinliler bağırıyor rusya maçında antalya diyorlar yardım edin..
L.Suarez pes 6 settings olanlar upload edebilirmisiniz pes 6 buldum ama bi tek onu bulamadım Buyur senin icin upload ettim: http://rapidshare.com/files/451848209/settings.exe Oyunun setup'ı varsa elinde ,oyunu kurarken Alman spikeri de seçebilirsin. Tabi elindeki full setup ise. Yine de ararım ben,bulursam link veririm. Senden haber bekliyorum diablero sağolasın. flood için özür yeni gördüm çok saolasın
cimboom Valla arkadaslar sirf oyundan atma probleminiz oldugu icin tum sezonu oynadim incelemek icin ama **bende öyle birsey olmadi**. Pasalar gibi ikinci sezonuma basladim, biryerde yanlis yapmis olabilirsiniz.
JesperS Kurulumum tamam yanlış yok kesinlikle ama 36. haftada oyundan attı. Sorun çözülürse iyi olur geri kalan herşey çok iyi. Orta açma sorunuda giderildi.
devranronaldo **Kardeşim bende oyundan atma sorunu yok isterseniz facelere bir bakın facelerden kaynaklanıyor olabilir bendede vardı oyundan atma ama düzelttim facelerde sorun varmış.**
PiNo20 nasıl düzelttiğini de açıklayablr misin devran kardeş. bende de oyundan atıyor. fakat nedeni bence facelerden değil. çünkü hep aynı yerde atıyor. master ligin son haftasında. normalde oyundan atma gibi bir sorun yok. face ve mikrofon hatası düzeltme yamasını da indirdim. bu arada sende hakem faceleri falan doğrumu bende hiç bi hakem face si yok. hakemlerde mikrofon da yok.
PiNo20 Arkadaşlar 0_text dosyasını upload edebilirmisiniz acill? cen 1903 sende de mi master lig sorunu var.
CrAyZ121 master ligde bendede rizeyi aldım daha 2. maçta yanlışlıkla kendi kaleme gol attım oyundan attıı