Maçlar muhteşem kardeşim.Kupadan elenmen şanssızlık olmuş.Ligde telafi edersin. :)
Teşekkür ederim kardeşim :)
Türkiye kupası maçı dışında maçların harika. :) Başarılar. :)
Teşekkür ederim :) Kupada nazar boncuğu olsun :p
Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmen şanssızlık olmuş. Ama lige fırtına gibi başlamışsın kardeşim :) Ertan-Koray çok can yakar :)
Ertan-Koray elele Şimşekler Süper Lig'e :p Saol kardeşim forvet hattımız sağlam maşallah :)
Kupayı salla :D Ligde iyi gidiyorsun :)
Saolasın kardeş :) Zaten benim için önemli olan lig. Kupayı alacak değiliz ya :p
Maçlar süper . Kupa olmamış :(
Nazar boncuğu niyetine o :) Saol :)
____________________________________________________________________________________________
Madem lige bomba gibi girdik, o zaman bugünümüz biraz hareketli geçsin :) Güncellemeye devam :D

6.Hafta : Karabükspor

İlk mağlubiyetimizi tattık :(
7.Hafta : Bucaspor

Kalitesi yüksek bir maç oldu. Aslında Bucanın hakkı olan bir maçtı ancak kalemizde devleştik ve 1 puanı aldık :)
Bank Asya 1. Lig'de 7 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu ;

Bank Asya 1.Lig'e Adana Damgası !
8.Hafta : Giresunspor

Gollü bir beraberlik daha aldık. Ama üzücü olan haftaya ki Adana Derbisin'de olmayacağım :(

9.Hafta : Adanaspor

Takımın başında değildim ama yine de iyi mücadele ettik. Timuçin'in kaçırdığı akıllara zarar bir pozisyon vardı. Bunun dışında ortada geçen bir derbi oldu.
10.Hafta : Denizlispor

Bir beraberlik serisidir gidiyor bakalım :D
11.Hafta : Diyarbakırspor

Hakettiğimiz bir galibiyet aldık.
12.Hafta : Manisaspor

Manisa iyi mücadele etti ancak son 10 dakikadaki fırtınaya dayanamadı :) Bizim için güzel bir galibiyet oldu :)
13.Hafta : Güngören Belediyespor

Beklenmeyen kötü bir puan kaybı oldu bizim için...
Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum :) Yorumlarınızı eksik etmeyiniz :)