Ekranas kolay takım gelmiş.
Maçlar diğerlerine göre inişli çıkışlı.
Düzelteceğiz inşallah :)
bi yenilgi nazar boncuğu olsun şampiyonluk bizim olacak inşallah bide milli takıma çok fazla oyuncu göndermişsin buda büyük başarıdır :)
:) Teşekkür ederim :) Bir takımın kadrosunun 18 kişilik olduğu düşünüldüğünde 24 Oyuncu gerçekten iyi bir sayı :)
Küçük bi düşüş zamanı olmuş ama geri toparlamışsın şampiyonluk garanti avrupada kupada zordeğil :D buarada 24 oyuncumu yuh :D
Evet kardeşim 24 Oyuncu :D :D
Kardeşim kusura bakma kariyerine bakamadım.Stadyum çok güzel olmuş.Maçlarda çok iyi.Aynen devam. :)
Teşekkürler kardeşim :) İnşallah devam edeceğiz yine seriye :)
Kura kolay. Ligde şampiyon olman lazımm :D
İnşallah olacağız kardeşim :)
Maçların İnişli Çıkışlı Gitmiş , Ufak Bir Düşüş Yaşamışsın ama Sonradan Toparlamışsın Rubin Maçında Son Dakikada Gelen Galibiyetle Takımın Yeniden Yükselişe Geçeceğini Düşünüyorum :)
O an ki İlahi güç bizi şampiyon yapacaktır :D :D
Kardeşim foruma pek giremiyordum bir süredir. Stadyum güzel olmuş. Yenilgi işi biraz bozsa da moralini bozmaya değmez bu sene şampiyonuz. Ekranas sana çok hafif gelir ;)
Saol kardeşim :) Gelebilecek en iyi kura geldi :)
Pek mesaj atmıyorum kariyerine ama takipçinim haberin olsun , Stadyum Programı'da gayte hoş olmuş :)
Teşekkür ederim :)
Ural ve Zenit bizi biraz korkuttu ama atlatmışsın.
Ayrıca Ural'ın iki şutu olmuş kaleye gelen onlar da gol.
Neyse iyi takım basit maç kaybeder.
Bence de çok doğru bir söz kardeşim :) Zenit'e falan 3 at gel Ural'a yenil :D Ama toparladık sonradan çok şükür :)
---
Devam edelim :) Bu sefer Avrupa'yla başlayalım :)

Avrupa Ligi 4.Tur İlk Maçı : Ekranas ( E )

Avrupa Ligi 4.Tur İkinci Maçı : Ekranas ( D ) (0-7)

Söylenecek fazla şey olmasa gerek :) İlk maçı 7-0 ikinci maçı da 6-1 kazanarak toplamda 13 gol atıp Gruplara kalıyoruz :)
İşte Gruplar ;

Rakiplerimiz ;
Aston Villa
Ajax
Kayserispor
Fena bir grup değil tam dişimize göre :) Şansımız yüksek :)
--------

23.Hafta : Dinamo Moskova

Zorlanacağımızı düşünüyordum ama yanıldım. İyi ki yanılmışım :) 3-1 gibi güzel bir deplasman skoru aldık :)
24.Hafta : Spartak Moskova !!!

:eek: Şok diye buna deniyor olsa gerek :) En yakın takipçimiz ve düşmanımız Spartak Moskova'ya acımadık ve 4-0 gibi net bir skorla kazandık :)
25.Hafta : Anzhi

Vitesi ileri attık gidiyoruk. Önümüze çıkan tüm engelleri aşarak hedefimizi bir adım daha yaklaşıyoruz. Ne de olsa son 5 hafta artık ! :)
26.Hafta : Amkar

Zorlu bir deplasmandı. Ancak bu haftalarda futboldan çok skor önemli. Yine de 2-0 gibi net bir skorla kazanıyoruz :)
26.Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

Şampiyonlar Ligi garanti. Spartak Moskova'nın da 3 puan önündeyiz. Ama averaj bakımından nedense onlar öndeler :D
27.Hafta : Tom

Ucuz atlatılan bir maç oldu. Bu haftalarda puan kaybına tahammülümüz yok :)
28.Hafta : Kuban

Yıkıldık. Belki de artık şampiyonluğumuzu ilan edeceğimiz bir yerdi ancak biz puan kaybederek Spartak Moskova'ya şans verdik...
29.Hafta : Lokomotiv Moskova

L.Moskova engelini 3-0 gibi farklı bir skorla aşıyoruz. Ancak Spartak Moskova da puan alıyor. Onların 3 paun önünde olmamıza rağmen averaj da onlar öndeler. Bu yüzden ŞAMPİYONLUK SON HAFTAYA KALIYOR...

Bir adım öndeyiz. Ancak Herşey Son Hafta Belli Olacak...