kartalefe93 arkadaşlar ben yni oyun dediğimde change tıklarken yandaki enable hiç olmuyor orayı geçtikten sonra tıklıcak bişi olmuyor bana yardımcı olurmusunz
Hqmi arkadaşlar ben yni oyun dediğimde change tıklarken yandaki enable hiç olmuyor orayı geçtikten sonra tıklıcak bişi olmuyor bana yardımcı olurmusunz 11.2.1 resmi güncellemesini indir yükle. Oyunun orjinal değilse crack yap. Şimdiden hatırlatayım forumda istemek ve paylaşmak yasak. http://soccercenter.net/forum/k/fm-2011-11-2-1-guncellemesi-yayinlandi-yeni_157715
Hqmi Güncellemenin **v1 versiyonu an itibariyle 1133** kere indirilmiştir. **v2 versiyonu ise 1471** kere indirilmiştir. İndirip oynayan ve yorum yazan herkese teşekkürler.
mstcn Merhaba. Ocak ayına bir takımla gitsem ve ara transflerini yapsam. Oyunuma devam edebilir miyim? Yoksa, bu paketi uygulamak için yeni başlamak mı gerekli ? Yama için teşekkürler.
Hqmi Merhaba. Ocak ayına bir takımla gitsem ve ara transflerini yapsam. Oyunuma devam edebilir miyim? Yoksa, bu paketi uygulamak için yeni başlamak mı gerekli ? Yama için teşekkürler. Yeni oyun açman gerekiyor.
mkeles84 Oyunu ilk kurduğumda .xml dosyasını cahnge dediğimde görebiliyordum ama login: 11.2.1 güncellemesini yükledim. şimdi change basınca dosya görünmüyor. nedendir?
FenerFM **Arkadaşlar linki kontrol edermisiniz. Bu dosya telif hakları vs. vs. bir şeyler yazıyor . Yenileyin lütfen linki**
FenerFM **Kardeşim lütfen başka bir upload sitesine yüklermisin. Bu sitede ne yazık ki indirmiyor. Download sayfasına tıkladıktan sonra 500 saniye bekletiyor.Ve download başlamıyor.**
Hqmi Kardeşim lütfen başka bir upload sitesine yüklermisin. Bu sitede ne yazık ki indirmiyor. Download sayfasına tıkladıktan sonra 500 saniye bekletiyor.Ve download başlamıyor. Link değiştirilmiştir.
FenerFM Belgelerim < Sport İnteractive < Football Manager 2011 < editör data | dizinine dediğiniz dosyayı attım fakat oyuna girdigimde chose database başlıklı ekran gelmedi bu ekran görüntüsü otamatik olarak geliyor sanırım yada biz mi manuel olarak acacagız ?
Hqmi Belgelerim < Sport İnteractive < Football Manager 2011 < editör data | dizinine dediğiniz dosyayı attım fakat oyuna girdigimde chose database başlıklı ekran gelmedi bu ekran görüntüsü otamatik olarak geliyor sanırım yada biz mi manuel olarak acacagız ? Resmi güncellemeyi yüklemen gerekiyor.