herşey güzelde özellikle bankasya takımlarını yapma adına birçok oyuncu değiştirilmiş ancak uyrukları olduğu kalmış ve bazı takımlar yok edilmiş; örnek ; bazı oyuncular (türk oyuncuların bazıları polonya uyruklu görünüyor. ve bazı takımlar yok....)
yama yapan arkadaşlara seslenmek istiyorum; çok güzel, emek sarfediyorsunuz ama bazı yeni şeyler getirmek adına oyunun orijinalini bozuyor ve hatta oyunda hatalara yola açan yanlışlar yapılıyor. yukarıda bazı arkadaşların yazdığı gibi ya radar gidiyor. ya oyundan atıyor. ya uyruklar yanlış. bu yama değil sadece genel anlamda konuşuyorum. yada kurulum detayları yazılmıyor. mesela 5 dosya halinde yapılan bir patch meğer neler yapmak gerekiyormuş yüklemek için. ama sadece bir sitede bulabildim o detayları. yamayı veren kişi yazmıyor bunları. eğer yarım yamalak yapılacaksa bu işler bırakın yapmayın. zaten oyun yeni en fazla transferler güncellenecek. onuda oturur editörle yaparız 1 saatte. ayrıca o yamada devre arası transferleri güncel diyor. ama dosya oluşturma tarihi 29 aralık. yaw kardeşim 29 aralıkta daha transfer dönemi başlamadı nasıl güncel oluyor. elano gs da duruyor. yani artık internette 1 dk da binlerce yama bulmak mümkün ama uygunmu doğrumu. birde yamalar gb boyutunda olunca saatlerce bekliyoruz indirmeye sonra yüklemek için uğraşıyoruz aaa bir bakıyoruz olmuyor... eee ne anladım bu işten. ben forma tasarlıyor ve oyun formatında çiziyordum. bazıları forma yaptım diye yayınlıyordu; paintle almış almış yapıştırmış normal formanın üzerine sonrada mesela; galatasaray müthiş forma tasarımı... alllah allah lafa bak müthiş... yani burası daha pro çalışan yamacıların sitesi diye biliyorum. yani pro yamacılar bu işe el atarsa daha iyi olyur.