Kariyer kurallarını okudum , onaylıyorum.
Database : 11.2.1
Seçili Ligler : İtalya,İngiltere,İspanya,Almanya
Logomuz

Tam isim : Borussia VfL 1900 Mönchengladbach e.V.
Takma isim : Die Fohlen (the Foals)
Kuruluş : 1 Auğustos 1900
Stadyum : Borussia-Park
Kapasite : 54.067
Başkan : Rolf Königs
Bilgi :
Borussia VfL 1900 e.V. Mönchengladbach kısaca Borussia Mönchengladbach, ismini aldığı Almanya'nın batısında bulunan Mönchengladbach şehrinin spor kulübüdür.
Siyah-beyaz-yeşil renklere sahip olan takım, maçlarını 2004 yılından beri Mönchengladbach'ta bulunan 54,067 seyirci kapasiteli Borussia-Park stadyumunda oynamaktadır. Borussia Mönchengladbach bundan önceki yıllarda maçlarını Bökelberg Stadı'nda oynamaktaydı. Kulüp bünyesinde barındırdığı (Haziran 2009 itibariyle) 41,450 üyesiyle Almanya'nın üye sayısı bakımından en büyük altıncı takımıdır. Tarihi başarılarla dolu olan Borussia Mönchengladbach, özellikle 1970'li yıllarda hem Almanya liginde hem de Avrupa kupalarında gösterdiği başarılarla adından sıkça söz ettirmiştir. Bu köklü kulübün tamamı 1970'li yıllarda kazanılmış olan 5 Bundesliga şampiyonluğu, 2 UEFA Kupası ve 3 tanede Almanya Kupası (DFB-Pokal) şampiyonluğu bulunmaktadır.

Mönchengladbach'da koltuk deişikliği
Klübü yeniden yapılandırmak isteyen Gladbach yönetimi dün gece geç saatlarde Michael Frontzeck'in görevine son verildiğini ve yerine Hüseyin Baba'nın geldiğini açıkladı.Genç teknik adamın deneyimsiz oluşu taraftarın kafasında soru işaretlerine neden oluyor.Hüseyin Baba ise "Klübü gençleştirip tekrar o eski günlerine kavuşturmaya çalışacağım."dedi.
Hazırlık Maçları :

Maçlarımız Güzel geçti daha çok genç oyuncular oynadı.
Transferler :
Jose Goncalves

Christian Romaric

Colin Kazım

Bogdan Stancu

Danilinho

Rafael

Gelenler Gidenler :

DFB Pokal :

Çok iyi oynadık ve farklı galip gelmesini bildik.
Lig başlıyor !

Bundesliga 1. Hafta | Gladbach harika başladı

Zorlu rakibimiz karşısında iyi oynadık ve Arongo'nun harika golüyle galip gelmesini bildik
Bundesliga 2. Hafta | Borussia M'gladbach Çok farklı

Deplasmanda 4 golle geçtik rakibimizi.Oyuncular 4 den sonra rahatladı ve bu yüzden 2 gol yedik ama önemli olan 3 puandı.
Bundesliga 3. Hafta | Gladbach Kaybetmedi

Ligin güçlü ekiplerinden Stuttgart'a iyi direndik ve beraberliği hakettik.
Önümüzde ki Maçlar :

Yorumlarınızı Bekliyorum..