Cidden bazen Pes'ten vazgeçesim geliyor. İşte Pes'in saçmalıkları:
1. BAL modunda 71. dakikada oyuna giriyorsun fakat 75. dakikada tekrar oyundan çıkıyosun. Bu nasıl bir saçmalıktır ya. :mad:
2. Golden sonra seyirciler tepki veriyormu acaba :confused:
3. Master Lig'de Villereal ile oynuyorum Luis Fabiano'ya teklifde bulunuyorum ve kabul etmiyor. Ardından transfer döneminin son gününde bakıyorum Fabiano Konyaspor'a transfer olmuş... :eek:
4. Pes 2011'de büyük bir yanılgı... Oyunu zorlaştırarak güzelleştirceklerini sanmışlar. Fakat çoğu insanlar bir kere oynuyor beğenmiyor ve bir daha oynamıyor. Ben olsam bende öyle yapardım.
1.) Bu olay gerçekte birçok futbolcunun başına geldi. Bizim için bariz örnek: Stock City
=> Tuncay ŞANLI ikinci yarı oyuna girdi ve sadece 8 dk oyunda kaldı .
2.) Görüntü ayarını yüksek seviyeye getirirsen tepki verip vermediklerini görebilirsin.
3.) Bunun için benim ekstradan bişey yazmama gerek yok :) Zaten cevap verilmiş.
4.) Bence gayet iyi olmuş, en azından çocukları PES'ten uzak tutuyorlar. Futboldan anlayanların oynamısını istiyorlar ki bu da gayet güzel bir düşünce. Öyle ezbere FIFA 99 mantığıyla -pas- -pas- -pas- GOL yok.
Bu saçmalıklara şunuda eklesek iyi olur. '' taçtan gelen topu taç kullanan futbolcuya atamamak. ''
Sen yapamamış olabilirsin. Bu dediğini beceren çok insan gördüm (orijinal oyunda online oynarken)