St. HosteL Hallettim ellerine sağlık Havlayan Kirpi :) Rica ederim. Halletmene sevindim. Kirpileri sevin! =)
aktasemir87 Kardeş ilk teşekkür edenlerdinim tekrar sağol diyeyim, yalnız ben rapidden indirdim rica etsem bide türkiye liginin sportoto olan tabi backgraunds u lazım onuda upload edermisin?
St. HosteL Paylaşım için teşekkürler ama yüz paketinde olduğu gibi birde torrent linki ekleyemezmisin? Forumda zaten torrent paketi paylaştım içerisinde torrent paketide var.
sinan_arslan Hocam torrentle indirdim face paketini fakat bu çıkan dosyaları hangi programla açacağız winrar hata veriyor?
St. HosteL Hocam torrentle indirdim face paketini fakat bu çıkan dosyaları hangi programla açacağız winrar hata veriyor? 7z programını indirip. Winrar gibi çıkarıcaksın dosyaları facepack için.
St. HosteL bende graphics dosya sı yok napıcam Kendin sağ tıkla yeni klasör oluştur. Adını graphics yap.
St. HosteL kayıtlı oyunum silinecekmi peki logo yamasını yükledikten sonra Hayır kayıtlı oyuna devam edeceksin.
Exvision Cem, sorulara cevap verirken her bir soru için ayrı mesaj yazma. Alıntı yaparak tek bir mesajın içinden yaz. Aksi takdirde flood (peş peşe mesaj yazma) yaptığın gerekçesiyle ceza alacaksın.