Oyuncu özellikleri abartılmış diyenleri anlamıyorum.
Bende iki üç eksik gördüm(Sonradan).Ancak yapmayın etmeyin arkadaşlar.YAni yüksek olduğu düşünülebilinecekler hakkında konuşuyorum.
Volkan Demirel mesela.84 şu anda benim ML oyunumda.Storari,Hildebrand filan da 84.Volkan bu ikisininden çok mu kötü kaleci.
Hatta eksiklerimiz var bu konuda.Onur Kıvrak,Cenk Gönen rahat 80-82 görebilecek kaleciler.
Sonra beklerin puanı yüksek bulunabilinir.
Sabri 81.Gökhan 79 sanırım.Ancak oyunda Ofansif Bekler ve Ofansif orta sahalar kolay yüksek puanlara ulaşıyor.Bu yüzden Andre Santos 87 olmuş.Yoksa doğru yerine koyarsanız(Sol bek) kendisi 78 de kalıyor.Gerçekteki performansı biraz kötü ama bu oyun simülasyon.Varsayım.Bu böyle olsaydı bu da böyle olsaydı böyle bir maç nasıl olurdu,nasıl sonuç alınırdı,şu taktikle şu oynama stiliyle neye ulaşır gibi sorulara cevap arıyor.Bir oyun üzerinden edebiyat yaptırmayın. :)
Ama Beşiktaşlı Yusuf'un da 80 olması biraz saçma evet.
Yine Sneijder'in puanı biraz düşük.Keşke o hafif yükseltilseymiş.
Daha başka da Semih'in 65 te kalması nedir diyecektim ama nedendir anlamadım Semih'in oyundaki ayarlanmış güçlerini gayet geçerli buldum.Genel derecesinin o kadar düşük olması garip.
Yama halen gördüğüm en iyi Süper Lig olma yaması iddiasını sürdürüyor.
Silah'ı beklemekteyiz.Ya da 1.03 uyumlu kim yama çıkarıcaksa artık.na göre bir yorum yapılabilinir.
Ayrıca Hasan Ali Kaldırım'da biraz yüksek.Fena futbolcu değil ama bir Alex değil :)