Dem0nStyLe @Dem0nStyLe: Yobo oynatılmaz mı ya? Naptın sen? :o En az 5 Türk oynatma zorunluluğunu düşünerek Volkan-Gökhan-Caner-Mehmet-Emre demek, yabancı transferlerini kalan bölgelere yapmak daha mantıklı olurdu bence. Haklısın ancak Emre'ye aşırı sinir oldum çünkü 2 derbi maçı vardı 3 hafta içinde arada 1 maç vardı gs macında 10 kişi bıraktı berabere bitti arada 1 maç cezası vardı bjk macındada kırmızı kart gördü gene berabere bitti o yüzden aston villa ya sattım emreyi 5m euroya yobo sakattı 3 ay yerine bekiri koydum harika oynamaya başladı yobo dışarda kaldı ortasahaya jadson u aldım oyun kurucu lazımdı 1 tane o yüzden yani :).
Hqmi Oyunda hatalar olduğu gibi müthiş detaylar da var. :) Örneğin bir pozisyonda Kanfory, Giray Kaçar'a sert giriyor yerde kalıyor Giray hakem faul vermiyor. Sonra pozisyonun devamında Giray kalkıp aynı hızda direk Kanfory'e sert girip faul yapıyor.
_extinction_ http://img839.imageshack.us/f/leedsg.png/ Bana ilginç geldi, sanırım FM 2010'da da vardı, net hatırlayamıyorum. Benden önce başkası paylaştıysa gözümden kaçmış, kusuruma bakmayın..
Matthaus Video alamadım. Görüntüyü'de tam net alamadım ama genede görüldüğü gibi İbrahim Üzülmez'den şık bir gol. :)
Canerati10 Deli İbo ta nerelerden atmış golü,bırak da sabri oradan atsın ama değilmi :) ikisi de mucizevi olmuş gerçi :P
Serd09 en ilginç ve komik görüntü kesinlikle haminin 51.dakikada yediği gol olmuş,Bursaspor gerçekten çok abartılmış ama ozanın da dediği gibi 11.1 patch de düzeltilmemiş sanırım bir başka patch'i bekleyeceğiz
Hqmi Umut Bulut'dan 10 numaralık performans. :) Bazı oyuncular hariç yedek sayılacak bir kadroyla çıktım Fener maçı öncesi. Umut tek başına yetti.