skyhan16 bu yamayı yapan uskumru isimli arkadaş bu yamayı yapmışsın iyi güzelde sorun yaşayan tüm arkadaşlara neden cevap vermiyosun herkez şu forma olayını sormuş nasıl düzeltilceğini bilmiyosan bari söyle millet boşuna aynı şeyleri tekrarlamasın biliyosanda bi zahmet yorum yap güzelim orjinal oyun gitti.
aslan4 patchi yapan arkadas lütfen bu patchi megaupload yada netload.in e yukle.ancak ordan yukliyebiliyoruz..
bilal1928 arkadaşlar atach butonuna basamayanlar pes 2011 üstüne sağ tıklayıp özeelikler deyin ve salt okunuru kaldırın ve sora atach butonuna basmayı deneyin settingse gelin onada sağ tıklayın onunda salt okunurluluğunu kaldırın bu kadar NOT:BU ATACH BUTONUNA BASIP ERROR HATASI ALANLAR İÇİNDİR...
sezer__ arkadaşlar bende arsenal felan hiç bir takımın fb,gs,bjk hariç fotması gerçeğini yansıtmıyor yani aynı değil bunu sebewbi nedir pes 2011 kaldırıp tekrar herşeyi en baştan yüklesem olurmu acaba?
matrixx61 arkadaşlar ben oyunu anlatılanları harfiyen yaparak yükledim oynadım sorunsuz ama geçen gün oyunu sildim yeniden yükledim premier ligi ve süperlig formaları yüklenmedi neden olabilir..acil yardımınızı bekliyorum..
Harun 07 dostum forma sorunları olmasaydı indirecektim ... hatalar tabiki olur düzeltmeniz dileğiyle , başarılar kolay gelsin .
witcked_g arkadasşar bu nasıl iş anlamadım yamayı yüklüyorsunuz bi bakın sorunlarımıza forma sorunu bende de var artık birileri ilgilensin bu sorun ile şimdiden teşekkür ederim...
sekocan_1988 atach bastım eror pes exe yazıyor bır sorun var amblenler ve formalar gelmedı bunla alakalımıdır
bugra1c bende de attach e basamıyorum unrecognized EXE file kit server cannot work with it yazıyor yardımcı olun arkadaşlarr