thazfun normal yamadan cıkan setupu yüklüyoruz hani winrarla olann burda sorun yok sonra attached cıkmıyoo bende normal olarak konaminin icine baktım c deki managerden girdim busefer attached acık ama attached dedigimde error veriyor hani succes olması gerekirken error veriyor... resimli anlatsam daha iyi olur msn varsa ver.. resmi gönderim.
HonorOfDeath arkadaşlar yamayı koyan arkadaş yardımcı olmuyor ben olayım...attach yazısına tıkladından sonra küçük bir ekran geliyor herkes hata diyor ama o aslında hata değil o çıkan kutucuğa ok veya tamam neyse tıklayın sonra attach kutucuğunu kapatın...takım isimleri logoları ve oyuncular olacaktır.formaları kurmak için ise dosya içinde ggs ile kurulum kısmına bakın...
fikret23 acıksası pek begenmedim yamayı kurunca basta ingiltere ligi ve lisansızliglerin forması gitii daha sonrada setup kendı kendıne ortadan kayboldu..oyuna giremedım..hemen kaldırdım ..genede emeğinize saglık oda harcadıgınız emek için..
üret21 arkadaşlar bende formalar dışında herşey oldu..map dosyası olmadığı çin mi gözükmüyor acaba?? herkeste mi böyle??bu arada yamada emeği geçenlere teşekkürler..
oktay_tolga arkadaşlar ben bu yamadan hiç bişey anlamadım yamayı yapan arkadaşlar da hiç bir açıklama yapmıyor. yamayı zar zor kurduk legend modu yalan oldu legend e geldiğim zaman oyun kendi kendine kapanıyor. acaba oyunun kurulumda anlatıldığı gibi attach tuşuna basamadığımız için mi böle bi sorun oldu. formalarıda zar zor yaptık neyse derken bu sorunun olması bitirdi beni. bu yamayı kim yaptı noluyo kendi kendine mi oldu bu yama arkadaş bi kişi de şöle oluyo böle oluyo demezmi ya 3 gündür oyunu oynayamadım. konami ye şikayet etcem heeee
oktay_tolga an itibariyle farkettim ki normal hazırlık maçlarına da giremiyormuşum ben iyice sinirlendim pöh ulan
prokonnisos arkadaşlar error hatası önemli deil..bendede oldu ama yinede yüklendi..cokk güsel olmuş bence beklediğimden daha güsel... zaten tekk.. başkada olmadığı için kimse laf etmesin bence...
thazfun YAA KRDŞM SENDE OLDU BİZDE OLMADI.... BZİM SORUNUMU MANAGERE GİRİORUZZ ATTACHED BUTTONUNA BASTIGIMIZDA.. OYUNA YAMALAR GECMİYO FORMALAR GEÇMİYO TAM ANALAMIYLA YAMA YÜKLENMİYO
sneijder_23 Resimler falan harika ama SPOR TOTO SUPER LIG hangi lige kuruluyor ?Benim soyle bir onerim olacakdi su anda En cok kullanilan yama PESEdit.com Lisence patch acaba PESEDit le isbirligi yapamazmisiniz hani PESde 2 tane Lisansiz Lig varya onlarin Birinde Bundesliga oburunde Super Lig vallaha muhtesem olur Tum onemli ligler de PESde olurdu
gitaristbigo map dosyası eksik ben kendim açtım olmuyor yamayı yapan ilgilenmiyor bu nasıl konu arkadaşım yaa
spark7676 Resimler falan harika ama SPOR TOTO SUPER LIG hangi lige kuruluyor ?Benim soyle bir onerim olacakdi su anda En cok kullanilan yama PESEdit.com Lisence patch acaba PESEDit le isbirligi yapamazmisiniz hani PESde 2 tane Lisansiz Lig varya onlarin Birinde Bundesliga oburunde Super Lig vallaha muhtesem olur Tum onemli ligler de PESde olurdu Aynen. O patch çok iyi gerçekten. 0.4ü gelince hepsi tamamlanmış olucak sanırım milli takımların.Almanya ligini bozmadan ypsalar süper olur.