Kariyer Kurallarını Okudum Kabul Ediyorum.
Database : 10.2.0
Database boyutu : Geniş
Genç teknik adam Cihat Arslan , ekonomik krizden ötürü yönetime istifasını verdi.Yönetim kurulu istifayı kabul etti.
Cihat Arslanın yerine İzmitli teknik adam Mustafa TAKSİM ile 1 Yıllık Sözleşme İmzalandığını Duyurdu.
Kariyerin Amacı : Ekonomik açıdan çok zor günler geçiren Kocaelisporumuzun bir an önce Süper lige cıkması gerekir.Süper ligde gelirlerin büyümesi ile kulüp birazda olsa nefes alacak ve önünü görecektir.Süper ligde ise kalıcı olmak icin adımlar atılmalıdır.Adım adım üst sıraları hedefleyecegiz.Süper lige cıktıktan 5 sene sonraki hedefimizi şampiyonluk olarak koyuyoruz.Daha sonrada Avrupaya acılmak ve başarılar elde etmek.Ancak şu an bank asyada geçmiş yönetimlerin yapmış olduğu yanlış transferler yüzünden önümüz tıkalı.İlk önce kulüpte maaşı yüksek oyunculara maaş düsürme teklifi edilecek kabul edilmezse karşılıklı kontrat feshetme önerilecek oda kabul edilmezse serbest bırakılacak.Yerine genç dinamik transfer ücreti sorunu olmayan futbolcular alınacak.Kulübün önü açıldığı zaman ilk yapacagı iş tesisler geliştirilecek.Kocaelispor Türk futbolunun eskiden olduğu gibi fabrikası olacak.
Takım : KOCAELİSPOR

Kocaelispor veya İzmit Kulübü, 1966'da Kocaeli'de kurulmuş olan Türk futbol kulübü. Çeşitli dönemlerde Türkiye'yi uluslararası organizasyonlarda temsil etmişler, 1999 Kocaeli Depremi'nin ardından düşüş yaşamışlardır. 2007-2008 sezonunda Bank Asya 1.Lig'i ilk sırada bitirerek, 2008-2009 sezonunda Turkcell Süper Lig'de mücadele etme hakkını kazanmıştır.Sonraki sezon yine Bank Asya 1.Liginde kötü futbol sergilemiştir.
1957 yılında Baçspor kulübünün yöneticileri İzmit Belediyesine müracaat ederek, şehrin doğu kesiminde bulunan gençlerin spor ihtiyacına cevap verecek bir arsanın verilmesini isterler. Belediye başkanı Osman Gencal konuya yakın ilgi gösterir. Bu yakin ilginin temelinde, Gencal'ın eski bir sporcu olması ve aynı zamanda Baçsporun üyesi olması büyük rol oynar. Sonuçta Belediye eski teyyare meydanında 28 bin dönümlük bir araziyi 1 lira gibi sembolik bir ücretle Baçspor'a verir. Bu arsanın satılmasından kazanılan 283.000 TL ile Baç semtinde başka bir arsa satın alınır ve hemen inşaata başlanarak; bina bitirilir. Güzel bir tesise kavuşan Baçspor yöneticileri, ilk kez, 1964 yılında profesyonel bir takim kurmayı ve 2. ligde yer almayı düşünürler ve bu yönde çalışmalara başlarlar.Bu yıllarda yasal mevzuatta, 2. ligde yer alacak kulüplerin en az üç takımın birleşmesiyle kurulması ve yeterli tesisleri olması koşullarını yer alıyordu.
1966 yılında Baçspor, İzmit Gençlik ve Doğanspor takımları birleşerek Kocaelispor'u kurarlar. Üç kulübün yöneticisi de tüm konularda anlaşarak ve yeşil siyah renkleri benimseyerek, ortak kongrelerini yapar ve yönetim kurulunu seçerler.
Baçspor'a arsa tahsisiyle başlayıp bugüne gelinmesinde etkisi olan birçok kişiyle birlikte bu aşamaya gelişte maddi manevi desteğini esirgemeyen Kocaelispor taraftarı ve İzmit halkının yarattığı Kocaelispor artık bir semt takımı değil tüm kentin takımıdır. Yönetim ilk olarak tranfer işine girişir ve 175.000 TL harcayarak takımın ilk kadrosunu oluşturur. Kocaelispor 1966/67 sezonunda artik Türkiye 2. ligindedir.
Körfez 2008/09 sezonunda küme düşerek 2009/10 sezonunu Bank Asya 1. Lig'de geçiren Körfez ekibi büyük bir mali kriz yaşar ve TFF tarafından borçları sebebiyle transfer yasağı teririlmesinden dolayı sezon başında aldığı hiçbir futbolcuya lisans çıkaramaz. Maçlara genç altyapı oyuncularıyla çıkmak zorunda kalan körfez ekibinde 2 yönetim görev yapar ama hiçbiri başarılı olamaz. Son olarak kulüp başanlığına Muammer Çelik'in gelmesiyle klubün borçları ödenmiş ve lisanslar çıkarılmıştır. Ancak yeni transferlerle çıktığı 2 maçıda kaybeden Kocaelispor'da teknik direktör Cihat Arslan yönetime istifasını sunmuştur. Taraftar grubu 1989 yılında deplasman yolunda ilk temeli atılan Hodri Meydan'dır. Tribünsel anlamda gösterdikleri performansla bütün herkesin beğenisini toplamış, 217+ otobüs sayısıyla yapmış oldukları Altay deplasmanıyla son yılların unutulmazları arasına girmişlerdir.
Başarıları
Kocaelispor profesyonel futbol takımı 1979-1980 ve 1991-1992 yıllarında Türkiye 2.ligi şampiyonu oldu. Türkiye birinci ligindeki en büyük başarısı ise ilk yarısını lider tamamladığı 1992-1993 sezonunda aldıgı 4.lüktür. Aynı sezon Türkiye'yi UEFA kupasında temsil etti. 1995-1996 sezonunda ise Türkiye 1.ligini 5.bitirerek Türkiye'yi aynı yıl InterToto Kupasında temsil etti.
Kocaelispor normalde 1986-87 sezonunda sondan 4. olarak küme düştüyse de Danıştay kararıyla 1. lige geri dönmüştür. Ancak 1987-88 sezonunda sondan 3. ve 2002-2003 sezonunda 18. yani sonuncu olarak 2 kez 2. lige düşmüştür.2007-2008 Sezonunda Bank Asya 1. Lig'de şampiyon olarak 5 sene aradan sonra Türkcell Süper Lig'e yükselmiştir. Kocaelispor çıktığı senede başarısız bir yönetime bağlı olarak tekrar BankAsya 1.Lig'e düşmüştür. 2008-2009 sezonunun ilk yarısında eski yönetimden kalan borçlar sebebiyle Futbol Federasyonu'ndan lisanlarını çıkartamamış ve yoluna genç takımıyla devam etmektedir.
1996-97 ve 2001-2002 sezonlarında Türkiye Kupasını alarak tarihinin en büyük başarılarını elde ettiler. 1997-98 sezonunda Türkiye'yi Avrupa Kupa Galiplerinde, 1998-99 ve 1999-2000 sezonlarında aldığı derecelerle de Türkiye'yi InterToto kupasında temsil ettiler.
Kocaelispor Genç takımı ise 1976-1977 sezonunda Türkiye 2.'si oldu. 1995-1996 sezonunda ise genç takımlar bazında Türkiye şampiyonlar şampiyonu oldu...
Stadyum : İzmit İsmetpaşa Stadyumu

.
Kocaelispor Tesisleri :

.
Mevcud Kadrom :

Formalarımız :
.
HODRİ MEYDAN 1989

.
Gelen Transferler :
Yıl Sonuna Kadar Kiralık Emre ÇOLAK
.
Yıl Sonuna Kadar Kiralık Murat Akça
.
Yıl Sonuna Kadar Kiralık Emrah YOLLU
.
Yıl Sonuna Kadar Kiralık Serkan KURTULUŞ
.
Yıl Sonuna Kadar Kiralık Olcay SAHAN

Yıl Sonuna Kadar Kiralık Serkan ŞAHİN

Yıl Sonuna Kadar Kiralık Murat Duruer

Yıl Sonuna Kadar Kiralık Zeki Korkmaz

Yerel gazeteler ısrarla yeni teknik adam Mustafa TAKSİM Brezilyadan 2 futbolcuyu çok istediğini ve futbolcuları İzmite getirmeyi ikna ettiğini yazıyor.Kentte bu futbolcuların kim olduğu hararetli bir şekilde tartışılıyor.Yeni teknik adamın kente yeni bir hava getirdiği açık şekilde belli oluyor.Elindeki kasetleri başkana izleten Mustafa TAKSİM bu futbolculara kefil olduğunu söyledi.

Ve Başkanla, Hoca Brezilyadalar..
Taraftarlar http://www.hodrimeydan.org adlı taraftar sitesinde başkan ve hocadan gelecek haberleri bekliyorlar.
Ve Açıklama Yapıldı.. Çok büyük 2 Bomba Transfer..
Resmi sitede yapılan açıklamaya göre daha önceden Türkiyede Ordusporda oynayan Bruno Mezenga Ve Cruzerionun genç yetenegi Bernardoyu sene sonuna kadar bedelsiz olarak kiraladı..
Bernardo
.
Bruno Mezenga

Not : Kulüpte yeni transferler haricinde mevcut kadroda bulunan futbolcularda büyük ölçüde temizlik olacak.Kendi kadromu kuracagım.Maliyeti az gelecek vaad eden bir takım.Şu anda maaşı yüksek ve yaşlı oyuncularla yollar ayrılacak.Kulübün daha fazla zarar etmesinin önüne geçilecek.
Gelen ve Giden Transferlerin Güncellemesi Devam Edecek.
Yorumlarınızı Bekliyorum.