Canakast Son yılların en güzel yaması tarihe damga vuracaksın... Başarılar ve kaç link olacak tahminen
Omerbahadir Yama güzel görünüyor, en yakın tarihte çıkar umarım. Cıty:ESTAMBUL OLMUŞ KARDEŞ :) Fark etmez o, yormayın bence kafanızı ufak detaylara ;)
Perco1907 sağolun yorumlariniz için ya ben stadlari değiştiricegim üstüne 0 dan kurdugum yamanin stad isimleri iss 09/10 ce nın stadlari degistirip edit cekicem cekebildigim kadar:D sağolun yorumlariniz için ömer kardesımızınde dedıgı gıbı okadar ufak detaylar gözden kacabilir:D pardon stadlar dreamz patch stadlari.
Perco1907 Sağolun yorumlariniz için yama şekillenmeye ve sabirsizlaştirmaya başladi benide. Tap Taze Yeni Resimler. RPL logolarida yenilendi aşadaki logolar gibi..
Perco1907 hayir ntvspor olucak yada fox. yama bittikden sonra özel olarak yazarsin + arkadaşlar tek başıma koca yamayi yapiyorum çok şükür allaha ama sizbir yorum yazmaktan kaciniyorsunuz okadar yeni resim koydum yorumlari göremiyorum fikirler aksi taktirde yama yapımını durdurucağım 1-2 gün bekliyip gözekledikten sonra ..