Perco1907 **Arkadaşlar daha demin editledigim 19 mayis stadinda bir ankara derbisi yapayim dedim ve dedimki ben ve ekibim yardim edenler biz napmişiz böle? resmen pes 12 cıkmış gibi okadar keyif aldimki tezaurati olsun stadi olsun ve kar modunda oynadim..... şahaneydi yani kisaca beklediginize deydi diyebilirim.**
PiNo20 eren abi oyuncu güçleri nasıl yani anadolu takımlarıyla büyükler arasında çok büyük farklar var mı ? çünkü artık güçler nerdeyse eşit bi de diğer liglerdeki takımlar nasıl? küçük takımlarla büyükler arasındaki seviyeyi nasıl ayarladınız ?
Perco1907 eren abi oyuncu güçleri nasıl yani anadolu takımlarıyla büyükler arasında çok büyük farklar var mı ? çünkü artık güçler nerdeyse eşit bi de diğer liglerdeki takımlar nasıl? küçük takımlarla büyükler arasındaki seviyeyi nasıl ayarladınız ? yok hayır bütün takımlar güc dengeleri birbirine yakın STSL de az vardir fark olan.
Deivson Rogerio Da Silva Bobo Abi güçleri bazı siteler var oradan mı ayarladın yoksa kendin mi? Pesdb var orda abartılı ve çok saçma pes 6 ya fmdende olmuyo büyük ihtimalle gözlemlere göre yapılmıştır bu çokta önemli değil sen iyi bulmazsan editden yaparsın kendine göre bence
Perco1907 Arkadaşlar Hasan Mustan Abimizin Spikerini indirdim link vermişti arkdaş harika bir spiker yorumcularida var orta açarsa iyi olur vs gibi bankasyadan kartalspor ve kartal ilçe stadyumu (Lazovic) Seyirci (Perco1907) resim.
Marsis Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor. Yalnız pek önemli değil ama bi konuya değinmek istiyorum, oyunda 1500-2000 tane top olması yerine her ligin kendi topu olsa daha iyi olur, gereksiz yere boyutu artıyor toplar. Kolay gelsin.
Perco1907 Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor. Yalnız pek önemli değil ama bi konuya değinmek istiyorum, oyunda 1500-2000 tane top olması yerine her ligin kendi topu olsa daha iyi olur, gereksiz yere boyutu artıyor toplar. Kolay gelsin. toplar yabancı sıteden ındırdım 10 tane top var lıg topları. kranponlarda lınk varsa sahıs olarak ındırıyım atıyım ya ıss yamasının kranponları.
PiNo20 abi benim kendi kullandığım kramponlar var ama link yok ve nasıl atacağımı bilmiyorum hepsi de güncel