Marsis Harikasınız beyler, yeni resimleri gördükçe heyecanım bir kat daha artıyor. Özellikle Bank Asya'ya da gereken önemi vermeniz,yamanın kalitesini iyice artırıyor. Ellerinize sağlık.
Lizarazu Buyrun arkadaşlar,Beşiktaşın yeni forması,yabancı bir kit maker tarafından yapıldı 4Shared Link http://www.4shared.com/file/qLCenjRm/Besiktas_UP.html Megaupload Link MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
akil13 Bunları gördükçe daha çok sabırsızlanıyorum :D müthiş bir yama olacak isterse 4 ay olsun yine beklerim
Perco1907 bu hafta biraz zor ara transferlerde var yoğunlaştı bır anda size ara transferden resim atiyim.''Yerli''
Perco1907 ana menüyü en sonunda tekrar elden geçir bence... hani yaza yaza bunlarımı yaziyorsunuz arkadaslar onune bi tebrik vs birşey yokmu ana menü bana göre cok iyi indirip acip oynadıgınızda gorursunuz kotu ıse şayet yapılır birşeyler Allah büyüktür. SS ler biraz gercegi yansitmiyor kötü gözüke biliyor.
wizard of oz ana menüyü en sonunda tekrar elden geçir bence... hani yaza yaza bunlarımı yaziyorsunuz arkadaslar onune bi tebrik vs birşey yokmu ana menü bana göre cok iyi indirip acip oynadıgınızda gorursunuz kotu ıse şayet yapılır birşeyler Allah büyüktür. SS ler biraz gercegi yansitmiyor kötü gözüke biliyor. tebrik mesajı yazarım ne var ki güzel oyun olsun istiyoruz bizde olmadı ben yaparım menüyü sorun değil böyle iş yapıyorsan eleştiriyede hazır olunmalı kolay gelsin...
Perco1907 ana menüyü en sonunda tekrar elden geçir bence... hani yaza yaza bunlarımı yaziyorsunuz arkadaslar onune bi tebrik vs birşey yokmu ana menü bana göre cok iyi indirip acip oynadıgınızda gorursunuz kotu ıse şayet yapılır birşeyler Allah büyüktür. SS ler biraz gercegi yansitmiyor kötü gözüke biliyor. tebrik mesajı yazarım ne var ki güzel oyun olsun istiyoruz bizde olmadı ben yaparım menüyü sorun değil böyle iş yapıyorsan eleştiriyede hazır olunmalı kolay gelsin... eleştiriceksin tabiki eleştirmiceksin diye birşey yok ben ona takmam yani direk menü olmamiş yerine eline sağlık güzel fakat menü olmamiş diye bilirsin yani direk bodoslama negatif yorumla girince bizimde canımız sıkılıyor ama ben senin yaptıgın yoruma demedim yeni resim paylaştım senden bir oncekı konuda direk onu yazman biraz abest kacdı hanı guzel yada kotu fakat menu kotu emegıne saglık fakat menu kotu degıstırsen vs gıbı. Eleştiri kaldıran birisiyimdir çok sükür Allaha takmam öle şeylere.
Perco1907 **öle karışır yav yağız.Yamayı bitirip format atmayı düşünüyorum Allah kismet ederse.Karman corman oldu pc:D**
PiNo20 perco kardeş öncelikle emeğine sağlık harika gidiyosun. ama ara transferden falan söz etmişsin heralde ara transferin bitmesini bekleyeksin gibi gözüküyor. bu demek oluyo ki lig başlayana kadar bekleyecez . sence de çok uzun olmaz mı .
Laz0vic **Kardeşim o kadar kolay değilki.Tamam fazla bişey kalmadı bitmesine ama yamanın bitmesine bişey kalmadı.Yama cok büyük oldugu için farklı değerlendirmek gerek.Kendi içinde daha cok iş var.Biz düşünmüyormuyuz bunları?Mesela gs artık aslantepeye geçiyor.Varmı şu ana kadar gördünmü pes 6 da Aslantepe yaması.Yapacağız biz bu yamada işte farkta bu olacak.Aslantepeyi örnek verdim tabi transferlerde çok önemli şeyler.Bank Asya stadları bitecek.Bi yandan Erenin okulu benim sınava hazırlık derken elimizden geldiğince vakit ayırmaya calısıyoruz.Ama bu kadar beklemişssiniz kimseyi mahcup edecek değiliz.Elbette ligin 2 yarısı başlayınca Erende yamayı cıkaracak.Beklediğinizden cok daha fazlası var bu yamada bunun eminim sizde farkındasınızdır.Tüm yorumlar için teşekkürler.**
Burkinho Kardeşim o kadar kolay değilki.Tamam fazla bişey kalmadı bitmesine ama yamanın bitmesine bişey kalmadı.Yama cok büyük oldugu için farklı değerlendirmek gerek.Kendi içinde daha cok iş var.Biz düşünmüyormuyuz bunları?Mesela gs artık aslantepeye geçiyor.Varmı şu ana kadar gördünmü pes 6 da Aslantepe yaması.Yapacağız biz bu yamada işte farkta bu olacak.Aslantepeyi örnek verdim tabi transferlerde çok önemli şeyler.Bank Asya stadları bitecek.Bi yandan Erenin okulu benim sınava hazırlık derken elimizden geldiğince vakit ayırmaya calısıyoruz.Ama bu kadar beklemişssiniz kimseyi mahcup edecek değiliz.Elbette ligin 2 yarısı başlayınca Erende yamayı cıkaracak.Beklediğinizden cok daha fazlası var bu yamada bunun eminim sizde farkındasınızdır.Tüm yorumlar için teşekkürler. Kardeş çok doğru söylüyorsun ama zaten 3 aydır bekliyoruz bu ayda bekleriz zaten bir çoğumuzun sınav haftası çıksada doğru düzgün oynayamassınız bile bekleyin Ara dönemi ... :) Yama da Çok Güzel Görünüyor ....Kolay gelsin ;)