BursaMania Perco, Bursa Atatürk'ün koşu pistsiz yeni halini paylaşacağını söylemiştin ama Lizarazu'nun paylaşımından sonra süper oldu en büyük sorunlarımdan biri demişsin. O stadın zemini falan harika ama koşu pisti falan var hala eski stadyumun aynısı. Ona bir ayar çek lütfen :(
fatih_aysondu02 öncelikle bu yamayla uğraştığın için çok teşekkür ederim kardeşim allah kolaylık versin çok güzel bir yama yapıyosun devam et krampon yaması pes 2011 deki kramponlar olursa çok sevinirim ..
Perco1907 Perco, Bursa Atatürk'ün koşu pistsiz yeni halini paylaşacağını söylemiştin ama Lizarazu'nun paylaşımından sonra süper oldu en büyük sorunlarımdan biri demişsin. O stadın zemini falan harika ama koşu pisti falan var hala eski stadyumun aynısı. Ona bir ayar çek lütfen :( Lizarazu stadımı editledi zaten çokta güzel oldu.En büyük sorunlarımdan birisi o değildi, tezaharuatlardı o da hallaoldu.Yorumlar için teşekkürler.....
akil13 **Sabırsızlanıyorum zaman geçtikçe :D bugüne kadar gördüğüm en güzel yama pes 2011'den daha güzel oldu :D**
Laz0vic Arkadaşım azcık daha sabredin.Eren yamanın hatasız olmaması için gece gündüz çalışıyor.İstese yamayı şimdide çıkarır ama eksikler var.O yüzden beklemekten başka yapacak bişey yok... KayseriSpor Pankart :
Zombie Ali Skorbordlar HD olarak yapılmış bu da gerçekçiliği bozmuş. Gerçekteki gibi olsa ve de bu kadar büyük olmasa daha iyi olur bence.
Laz0vic **Teşekkürler.Sınava hazırlanıyorum fazla zamanım olmadıgı için bu kadar yapabiliyorum ancak.Bakalım Eren oyuna atınca görecez eminim güzel duracaklar...**
Lizarazu Skorbordlar HD olarak yapılmış bu da gerçekçiliği bozmuş. Gerçekteki gibi olsa ve de bu kadar büyük olmasa daha iyi olur bence. HD olması tamamda banada biraz buyuk gibi geldi..
Perco1907 **Yorumlarınız için sağolun.okul ders şu bu derken vaktim olmuyor bazen. Scoreboard boyutları normal bence oyunda normal duruyor ne küçük ne büyük diye bilirim.HD kanallarda logolarda hd olduğu için daha hoş güzel dursun diye hd yaptım oyunda gercekcilikten ziyade görsel bakımdan daha keyif ve daha gercekcilik katığına inaniyorum.**
Perco1907 **cem Abimiz sağolsun lig lig editlediği stadyumları vericek harika ve gercekci keyifli oyun sizleri bekliyor.**
Burkinho Arkadaşım azcık daha sabredin.Eren yamanın hatasız olmaması için gece gündüz çalışıyor.İstese yamayı şimdide çıkarır ama eksikler var.O yüzden beklemekten başka yapacak bişey yok... KayseriSpor Pankart : Kardeş Ellerine Sağlık Güzel Olmuşlarlar AmA Bir eksik var gibi bide BİR PANKART YOK ( ERKEK ADAM BİR TAKIM TEK TUTAR ODA NÜFÜZ CÜZDANINDA YAZAR....) BÖYLE BİR PANKART VAR EKLESEN HARİKA OLCAK :)
Laz0vic **Dostum onuda başka anadolu takımına yaparız :) hepsinde aynı yazıları kullanırsak görsellik olmaz :) Ama yapacağım o yazıyı herhangi bir Anadolu takımına..**