cimboom Super gidiyorsun Perco kardes. Dayanamayanlar var, hemen cikmasini istiyorlar. Bence aldirma sen, biz bekliyoruz ;)
Perco1907 :D:D sağolun yorumlariniz icin gec olsun güc olmasın temiz temiz ilerliyoruz:D az kaldı sabredin.
Perco1907 **Onu sonradan yaparim tam bir otursunda açılış felan olan stadlari yapmak daha iyi bank asyadan ve stslden 1 kaç stad yapıcam Allah kısmet ederse aslantepeyı sonra yaparım.Şuan maçlar Alisamiyende oynaniyor.**
Wampire17 Kardeş bu yama aslpantepe olpacak mı? Perco Kardeş buna cevap son zamanlarda popüler ama suyu çıkan bi şekilde verirsin artık ;) :) yaptım olacak !!! :D
Perco1907 Kardeş bu yama aslpantepe olpacak mı? Perco Kardeş buna cevap son zamanlarda popüler ama suyu çıkan bi şekilde verirsin artık ;) :) yaptım olacak !!! :D :D Onu sonradan yaparim tam bir otursunda açılış felan olan stadlari yapmak daha iyi bank asyadan ve stslden 1 kaç stad yapıcam Allah kısmet ederse aslantepeyı sonra yaparım.Şuan maçlar Alisamiyende oynaniyor.
hmssf **Arkadaşlar Bank Asya faceleri lazımmış.Face yapabilenler elinden geldiği kadar yardım ederse sevinirim.Hatta yamayı aylardır bekleyenler bir oh çeker.Bu arada yama çok güzel.Devam edelim Lütfen!!**
Perco1907 Ülke takimlarinin &90 bitti arkadaşlar.Yeni Resim.Güncel Milli Takim Kadrolari Pes7 OF'dan esinlenilerek yapılmıştır.Logolar Herzamanki gibi bana aittir.
devranronaldo Çok güzel abi ellerine sağlık sabırsızlıkla bekliyoruz bank asya'dan SS'ler bekliyoruz...
Perco1907 sağolun .. bank asyadan resim degilde direk download linki resimleri koyarim vakıt kaybetmemek lazim azkaldiya yama bitiyor. Allah kismet ederse.
A.Frei abi cıkar artık gozunu seveyımya :D bu arada oyuncuların krapomları gerceye gore ayarlandı dımı