alptug_1p1 Bendede kasıyor :S Bir şey Anlamadım Ya. Şu ana Kadar Pes ve Fifa Serisini Son Görüntü kalitesiyle oynarken pes 2011 Highta oynarken Fifa Very Low'da bile kasıyor ilginç... :/
happysword benim sistemim quad core 2.4 palit gtx260 nvdia 4 gb ram 1920*1080 vsync açık 4x msaa seçeneklerde tık demedi grafikler çok güzel oyun içi ve gol tekrarlarında hiç bir sorun çıkartmadı. bende 5870 ekran kartı vardı atinin bazı oyunlarda driver sorunu çıkartması sebebiyle kartı geri vermiştim. Demek ki ati bazı oyunlarda halen sorun çıkartabiliyor neyse ati bunun içinde yakında bir driver çıkartacaktır. Umarım problemleriniz biren evvel düzelir iyi oyunlar.
Wallcroft **Sonunda düzeldi Very Low yapınca ama görüntüler çok kötü oldu ya yeni bi ekran kartı şart oldu artık bende Anlamadım PES'in bütün grafikleri high iken FIFA very lowda açıyor.**
A.Frei Aynen very lowda bile arada kasma yapıyo buyrun pes 11den settings ayarı oyunu hıghttaki en yüksek cozunurlukte oynuyorum ve 16.9da
cassiolincoln1993 bende 2 gb ram ve nvidia 9400gt 1 gb var işlemcide çift çekirdek 2.80ghz ama yine kasıyo. arkadaşın dediği gibi ilk oynayışta bişi yoktu ama 3. 4. maçlarda kasmaya başladı anlamadım gitti :mad:
bufe1905 Ya bende de oluyor İlk Yükledim hiçbir şey yok sorunsuz takılmadan oynuuorum ama sonradan 4-5 maç sonra kasılmaya başladı ekran kartım Ati
adarix arkadaşlar penim pc sistem özellikleri intel core 2 duo 2.93GHz 2gb ram nvidia geforce 9500 gt 128 bit ekran kartım olmasına rağmen fifa 2011 demoyu high'de ve 1280-700 de oynuyorum ve paslarda oyuncuların yakın çekimlerinde ve gol sevinçlerinde titriyor tekarlardan sonra maça dönerken veya esas menüye basınca 10 saniye kadar bekleyip dönüyo bu işletim sistemim kötü mü niye böyle oluyo lütfen acil yardım edin
adarix arkadaşlar penim pc sistem özellikleri intel core 2 duo 2.93GHz 2gb ram nvidia geforce 9500 gt 128 bit ekran kartım olmasına rağmen fifa 2011 demoyu high'de ve 1280-700 de oynuyorum ve paslarda oyuncuların yakın çekimlerinde ve gol sevinçlerinde titriyor tekarlardan sonra maça dönerken veya esas menüye basınca 10 saniye kadar bekleyip dönüyo bu işletim sistemim kötü mü niye böyle oluyo lütfen acil yardım edin
kanhan arkadaşlar penim pc sistem özellikleri intel core 2 duo 2.93GHz 2gb ram nvidia geforce 9500 gt 128 bit ekran kartım olmasına rağmen fifa 2011 demoyu high'de ve 1280-700 de oynuyorum ve paslarda oyuncuların yakın çekimlerinde ve gol sevinçlerinde titriyor tekarlardan sonra maça dönerken veya esas menüye basınca 10 saniye kadar bekleyip dönüyo bu işletim sistemim kötü mü niye böyle oluyo lütfen acil yardım edin yok kardeşim bu senin sisteminle alakalı bi durum değil. tamamen fifadan kayaklı. full surumde duzeltirler. veya istersen driverını kontrol et belki yeni driver cıkartmıstır Nvidia. takma kafana ;)
ipee Kardeşim bios tan floppy (disket sürücünü ) iptal edip bir daha denermisn muhtemelen sorunun hallolacak..
onnur arkadaşlar penim pc sistem özellikleri intel core 2 duo 2.93GHz 2gb ram nvidia geforce 9500 gt 128 bit ekran kartım olmasına rağmen fifa 2011 demoyu high'de ve 1280-700 de oynuyorum ve paslarda oyuncuların yakın çekimlerinde ve gol sevinçlerinde titriyor tekarlardan sonra maça dönerken veya esas menüye basınca 10 saniye kadar bekleyip dönüyo bu işletim sistemim kötü mü niye böyle oluyo lütfen acil yardım edin yok kardeşim bu senin sisteminle alakalı bi durum değil. tamamen fifadan kayaklı. full surumde duzeltirler. veya istersen driverını kontrol et belki yeni driver cıkartmıstır Nvidia. takma kafana ;) arkadaşım bende de aynı sorun var. sistem: intel core 2 du 2,73 ghz 2 gb ddr2 ram. 9800 gt 512 mb 256 bit ddr3 kart var. niye böyle yapıyo anlamış değilim. umarım full versiyonda düzelir
cassiolincoln1993 yabancı forumlara baktım anladığım kadarıyla onlardada böyle bi sorun var.ramlarını ekran kartlarını yazıp duruyolar
bufe1905 Arkadaşlar Demoyu silip yeniden yükledim sorun kalmadı valla Çok enterasan ya anlamadım gitti ya
A.Frei Sallayın beyler full'de kalkar bu sorun bu demonun hatası kesinlikle bende yaptı birindede yaptı degıl olay coğu kiside oldu kesın hatadır.
super cup **Beyler full sürümde düzelir gerçekten bugün fifa 11'in full(ön inceleme sadece normal maç modu açık bir çok takımla denenmiş) bir yazı okudum orada diyordu ki fifa 11 pc'deki hatalar var onları için yeni düzenlemeler yapılıyormuş.Daha full sürüm tamamlanma aşamasındaymış.Kafaya takmayın full sürümüde bu sorunlar kalkar. ;)**
FKsKN super cup inş dediğin gibidir.. ben ekran kartımı sitesinden güncelledim ufak bi düzelme oldu sizde güncelleyin nolur nolmaz.. fazla takmayın full de düzelir... kasma olmasa oyun bomba :))
hakikat1990 arkadaşlar penim pc sistem özellikleri intel core 2 duo 2.93GHz 2gb ram nvidia geforce 9500 gt 128 bit ekran kartım olmasına rağmen fifa 2011 demoyu high'de ve 1280-700 de oynuyorum ve paslarda oyuncuların yakın çekimlerinde ve gol sevinçlerinde titriyor tekarlardan sonra maça dönerken veya esas menüye basınca 10 saniye kadar bekleyip dönüyo bu işletim sistemim kötü mü niye böyle oluyo lütfen acil yardım edin yok kardeşim bu senin sisteminle alakalı bi durum değil. tamamen fifadan kayaklı. full surumde duzeltirler. veya istersen driverını kontrol et belki yeni driver cıkartmıstır Nvidia. takma kafana ;) kardeş hemen hemen aynı sisteme sahibiz hıghtta oynatıyosa varya sevinçten havalara uçarım titreme haricinde görüntü nasıldı kalitelimi ?