ua_raul önce güçlü ve zengin bir takım alıp oyunu çözmeye çalışırım.sonra galatasaray ya da hervules ile fm 2012 çıkana kadar birkariyere başlarım :D
A.Pato Bende her zamanki gibi Fenerbahçe ile başlarım. İlk işim Güiza,Cristian,Bilica'yı postalarım.İyi bi ön libero alırım. Sonraki takımım Genoa olur
barqan Galatasarayı kesinlikle alacağım.West Ham veya Newcastleden birinide alacağım.Sonra birde Villareal'i denerim.Sonra gerisini düşünürüz. :D
adezottis Türkiye'den bir takım olacağı kesin, büyük itimalle de Kayserispor veya Karabükspor olabilir...
ua_raul vazgeçtim hemen galatasarayı alacağım ve yönetimin yapamadğı transferleri yapıp rijkaard kadrosunu kuracağım :D
Wallcroft Alacağım 2.Takım ise kesinlikle Valencia olur.Belki transfer yapmam ama gerekirse yaparım ucuz oyunculardan. :)
nisa pentru a scn Arkadaşlar zevk aldığım için FM 2008 "8.0" oynuyorum TFF 2. Lig'ten Tepecik Bld. ile başladım ama Türkiye Kupasına katılamıyorum neden 8.0.2'yimi yüklemem gerekiyor.
isinho_7 Tabi ki de her fm cm diğer manager oyunlarda yaptığım gibi Fenerbahçe :D hele de Mamadou Niang ile Dia varken ayıp olur :D
edjr Fenerbahçe ile başlamak bu sene zevkli olacak.Selçuk,Gökhan Ünal,Cristian,Guiza ve Bilica'yı gönderebilsem mükemmel bir takım oluşcağına inanıyorum ;)
H-KaN ilk Basda bi Glatasarayla oyuna baslarim baros ve mehmetin arkasina bir forvet takviyesi ve birde Kalcei takviyesi yaparim galiba ve 3 sene sonra tüm kupalari aldikdan sonra Hertha BSC Berlin ile ikinci ligden baslarim
Evilgod BU SENE TUTMASAMDA GALATASARAY , MAN UTD , DORTMUND VE KARARSIZIM AMA BARÇA OLABİLİR.TEK TAKIM ALMAYI SEVMİYORUMDA :)
Serd09 Fenerbahçe,Karabükspor,Dortmund,Trabzonspor,Valencia bu takımlar ile bu sene oynamak çok zevkli olacak tabi ki de bir de altay ya da izmirspor göztepe ** edit:** Bucaspor :D
wladcas tff 3.lig yaması yükleyip İnegölspor'la Avrupaya yelken açmak isterim :D :D Sonra da Galatasaray ile farklı bir kariyer yapmayı düşünüyorum :)