HeDeoN: Hazırlık maçları o kadarda kötü değildi berabere kaldığımız maçlarda bile baskılı oynadık. Skora yansımasa bile oyun olarak iyi sinyaller verdi takım yorumun için sağol.
Hqmi: O kadar ofansif oynamayacak zaten sadece bir hazırlık maçından sonra denedim o taktiği koydum mesajımda belirli bir taktik ile oynamıyoruz. Maçına göre taktik yorumun için sağol.
el lanzador: Sabahın 5.5 idi heralde O anda bir an Yabancı olarak söyledim. Ayrıca yabancılardan Zapo-Fink ve Delgado'yu genç takıma gönderdim.Satmak yerine Holoskoyu'da 7.25 Milyon Euroya Sevilla'ya sattım.
The.PACK: Sağol yorumun için.
Canturk.: İnşallah Şampiyon olacağız. Yorumun için sağol
wladcas: Şiir gibi yazmışın be kardeşim mesajını :D Şampiyon Galatasaray yerine biz olacağız. Ayrıca transfere gerek yok şimdilik daha sonra gerek görürsem bir Stoper almayı düşünüyorum oda devre arasında yorumun için sağol.
yusuf0808: Yorumun için sağol evet Guti Beşiktaş'ta
Rudy5: Hibbert karambole gitti boşver sorma ayrıca dediğin taktiğe yakın oynuyoruz ama dediğim gibi sürekli aynı taktikle oynamıyorum. Yorumun için sağol.
The.OFLU:Sağol Ahmet yorumun için
Mr.Danger:Çok beklersin. :)
ToLgA_: Guti en büyük kozum yorumun için sağol.
Diğer arkadaşlarda mesajları için sağolsunlar şimdi gelelim heyecana

.

Uptade'den kaynaklanan sorun nedeniyle Süper Kupa finali Beşiktaş-Bursaspor olarak ayarlanmış Trabzonspor-Bursaspor yerine ama genede oynadık maçımızı ve Nobre'nin golleri 2-0 kazanarak sezona kupa ile başladık.
Avrupa Ligi 3.Ön eleme Turu:
1.Maç

2.Maç

İlk maçı çok rahat kazandık. Daha fazlada atabilirdik ikinci maçta gençlerden kurulu bir kadro ile oynadık turu rahatça geçtik.
TURKCELL SÜPER LİG MÜTHİŞ DERBİ İLE START ALIYOR

.

1.Hafta
Bobo Fener'i Sever

Sezonun ilk derbisinde Kadıköy'de Bobo'nun golü ile Beşiktaş ezeli rakibi Fenerbahçeyi 1-0 yendi.

2.Hafta
Bobo Bobo Bobo..

Kartal ligin ikinci haftasında sahasında belalısı İstanbul Belediye'yi golcüsü Bobo'nun ayağından kazandığı golle 1-0 yenmeyi başardı.

3.Hafta

.

Rakibimizi tebrik ederiz haklı bir galibiyet aldılar. Ferrari'nin sakatlanması etkiledi savunmada açıklar verdik.
Son olarak bunun İnönüsüde var. :)
Avrupa Ligi 4.Ön eleme Turu:
1.Maç

2.Maç

Rövanş maçı bir şakaydı sanırım derbi yenilgisinin moral bozukluğu bu maçada yansıdı takım olarak ama genede ilk maçta elde ettiğimiz avantajlı skordan dolayı turu geçerek gruplara kalmayı başardık. Bu arada bu Rövanş maçını derbiden sonra ilk maçı derbiden önce oynadım ben ikisini bir vermek için öyle ayarladım. :)