leads Gustavo Colman Yüz:Leads(Avenger Face) Saç:Oyunun orjinal (Kaladze'nin)saçı Yorumlarınızı bekliyorum
Shadow.ewbg Çok güzel olmuş,kendini geliştirmişsin çok güzel olmuş biraz daha yüzleri bulunmayan oyuncuların çalışmalarını yapsam mükemmel olur.
leads jaja çok gzl olmuş ama linki yok nasıl indircez linkide verirsen gzl olur Buyur kardeşim. Jaja Link(Hotfile) İNDİRMEK İÇİN TIKLA Alternetif Link(Upload) İNDİRMEK İÇİN TIKLA
hmssf leads abi şu perconun yaptığı yamada facelere yardımcı olur musun?zamanı yokmuş hepsine yetişemiyormuş da.
leads leads abi şu perconun yaptığı yamada facelere yardımcı olur musun?zamanı yokmuş hepsine yetişemiyormuş da. Ederim tabiki.Oda istiyosa bana ulaşabilir.
hmssf diablero stslyi verdi zaten o tek stslyi istiyordu sen onla itibara geç facei olmayan oyuncuları yaparsın.
leads Duyuru:Geçici bir süre face yapmına ara verdim okul dolayısıyla pc'mi açamadığım için.facelerime yorum atan herkeze teşekkür ederim.(cenkfigo hariç)
dj_noodless **aRKadaşlar Rica etsem Birazda Şu Mesut öziL'in yüzünü yapın allah aşkınıza Bırak andre santosun Kamil kazımın bilmemnesini || arıyorum arıyorum ßulamıorum ßenm gibi bir sürü kişi vardır bulamayan.. Bir tek mesut özilin yüzü eksik gerisini hallettim (: Hee arkadaşım Graphic studio olarak ayarlanmış bi şekilde verirseniz iyi olur sadece .jpeg olarak vermeyin ekleme ile uraştırmayın .rar yada .zip'leyin 2 side aynı sayılır Hem 1'den 9000'e kadar kodlu Futbolcu suratı var ßunların arasından 2000 Li oLanın ki iLe değiştirirsen çok yardımcı olmuş olursun dediqim gbi arkadaşım hazır olsun foto olarak link leme.. Çok teşekkür ederim şimdiden eline emeğine gözüne sağlık mesut özil'e benzesinde başka nasıl olursa olsun pes 2011'den alıntı yapabilirsin. (: **
Lizarazu @dj_noodless oyunda yüzü olmayan adam yok gibi birşey Pes 6 da,hepside bire bir aynı bu sitede hepsi var zaten,sol taraftan Pes 6'yı secmeyi unutma ,ayrıca al sana Ozil http://pesfaces.co.uk/news.php http://www.sendspace.com/file/odj0h9
dj_noodless **@Lizarazu** **eyw. Kardeşim saoL ßu arada Favorimsin ;) Her yönden yardımların için teşekkür ederim. (:**
Wampire17 leads biladerim nasıl karşılarsın bilmiyorum ama birazda kötü olacak eleştirim birazı benzemiyor çoğuda yapmacık duruyor uğraşmışsındır büyük ihtimal bunlar kötü gelecek sana ama biraz daha geliştirmen lazım derim ben özellikle bucasporda ibrahim fernandes ve ragıp dışında benzeyen pek yok malesef :( diğerleride gerçekten çok yapmacık duruyor ama gelişrmen dileğiyle inşallah daha güzellerini yaparsın.
leads Face yapmaya kaldığım yerden devam edicem.yakında yaptığım faceleri paylaşırım. leads biladerim nasıl karşılarsın bilmiyorum ama birazda kötü olacak eleştirim birazı benzemiyor çoğuda yapmacık duruyor uğraşmışsındır büyük ihtimal bunlar kötü gelecek sana ama biraz daha geliştirmen lazım derim ben özellikle bucasporda ibrahim fernandes ve ragıp dışında benzeyen pek yok malesef :( diğerleride gerçekten çok yapmacık duruyor ama gelişrmen dileğiyle inşallah daha güzellerini yaparsın. Bucaspor page i ilk face yaptığım zamanda yaptım çabuk çabuk.yama yapayım diye.ama olsun hala geliştirmeye devam ediyorum.