EZELL Galatasaray 2010-2011 Formaları Kesinleşti Geçen Seneki Home Forması Değişmedi Bu Sezonda Home Forması Olacak Onu Koymadım Yeni Formaları Koydum. Oyundan SS'ler: Link: http://hotfile.com/dl/52117739/bed9d22/EZEL_Store.rar.html
esseq öncelikle çalışman güzel ancak bunlar "resmi" forma diil sadece tasarımdır.. formaların bilgileri bi blog yoluyla ortaya çıktı ama formaların daha kesin bi görüntüsü olmadığından bunlara resmi diyemeyiz..
EZELL hayır gs nin bütün taraftar sitelerinde çıktı webaslanda da wvar yabancı yıldız bu formaları giyecek o zaman görürüz
tracymusty arkadaşlar gerçek somon rengi bu sanırım. ama bu yapılan forma rengi daha çok lila-pembe gibi birşey.anlamadım bu işi. sanırım en iyisi formanın açıklanmasını beklemek.
Galatasaray.55 Galatasaray'ın formaları daha açıklanmadı sadece renkleri belli renklere göre tasarım yapıyorlar o kadar.
oylesinedir klüp tasarım genel müdürü gibi ahkam kesmen hiç hoş değil. evet güzel çizmişsin ama bunları giyecekler diyerek klübüde zan altında bırakman hoş değil. ne yani kimse bilmiyor sadece sen biliyorsun. evet çizdiklerini giyebilirler. ama zaten öneri olarak bu formalar çizildi paylaşıldı. böyle olsun diye. sen bunları baz alarak "evet kesin bunlar olacak" diyemezsin. dediğim gibi klübüde zan altında bırakıyorsun.