ogulcan61;1716194Skorlar şöyle şahibeli ben 20. sezonum oldu Barçayla hatta 20. sezonun sonlarındayım düşün messi futbolu bıraktı koçluk yapıyor.Ben üst üste böyle skorlar almadım.Birde yaptığın transferlerde hile war bunu gizlemen imkansız çünkü 124 Mİlyon Euro'luk transfer bütçesi başlangıçta yok...Ancak 2 veya 3 sezon sonunda yararlı transferler yaparsan Laporta veriyo bir ihtimal.Bende şuan da 200M Euro transfer bütçesi var...
Hmm demekki taktiğinde bir sorun var. Aldığım skorlarda açıkçası ben pek bir hile yapılmışlık sezemiyorum. Aksine sadece bende değil diğer barça kariyerindede tolga arkadaşım bol gol atıyor. Demekki kullandığımız taktiklerde bir güzellik var. Eğer sen maçlarda hile yaptığımı söylüyorsan bunu yapmak için adamların takımın başına geçip taktiklerini bozmam gerekir. Transferlere gelince onlardada hile yok... Başlangıçta transfer bütçesi 15m oluyor ancak sattığım oyuncular toplamda 20M € bunu eklersen 35M € bir bütçe oluyor + yönetimden transfer bütçem 1M €' ya düşünce transfer ve maaş bütçesi istedim transfer vermediler ancak maaş bütçesi verdiler. Maaş bütçesinide bütçeyi ayarla dan transfer bütçesi olarak kullandım buda bana 15M € gibi bir transfer bütçesi yarattı. Birde aşşadaki resimdede görüldüğü gibi yönetim kendiliğinden bir transfer bütçesi verdi. Eğer hala öyle düşünüyorsan birde şu konuya bak http://yeni.soccercenter.net/forum-konu-goster/Tranfer-Butcesini-Asan-Harcamalar-Nasil-Yapilir-Ornekli_150464/. Hala bana hileli gözüyle bakıyorsan intern e mesaj at beni şikayet et bende kendisine save dosyamı atayım. Maçlara bakar takımların gelmiş geçmiş teknik direktörlerine başına geçmişmiyim geçmemişmiyim diye. Eğer kanıtlamamı istediğin bir şey olursa her türlü kanıtlarım...

terZoo;1716348Taktik güzel maçlar süper
Sağolasın kardeşim. Bende memnunum gidişatımızdan. :)