@Mr.Danger
geçmiş tarihi olaylar bile günün koşullarına göre değerlendirilirken, günümüzdeki olayların bugünün koşullarına bakılarak incelenmemesi oldukça trajik..son 3 sene şampiyon olamamış ve 3 sene üst üste şampiyonluk sözü vermiş bir takım var elimizde..verdiği sözü ilk senesinden tutamayıp, 2 kupayı da son maçta kaybetmiş bir takım..ve takımın başına yeni bir hoca geliyor, eskisi binbir güçlükle komik hallere düşülerek gönderiliyor..sen de daha yeni mi yanlış yönetildiğimizi söylüyorsun? kendin bana uçuk örneklerle genç stoperlerin olduğunu söyledin..27 yaşındaki adama geleceği yok diyorsun..maldini 40a kadar oynar, cannavaro 37ye kadar..dünyanın çoğu yerinde en asgarisi 33ü tamamlar..bizde 27 yaşlı oluyor, geleceği olmuyor daha maç yapmadan..
teknik direktörün işi çocuk bakıcılığı yapmak değildir, hele geldiği ilk seneden asla..ve yanlış yönetilmekle yanlış transfer farklı şeyler..biz Türkiye' de ne adamlar gördük, bu mu yanlış transfer? bak daha geçen seneden aklıma gelen buna benzer bir transfer:
g.zan..ben ondan daha olumlu bakabiliyorum bu transfere..