SeAn FaRiS Hatırlarsınız EURO 2008'de gol atıldıktan sonra çalan şarkı bu... Ses kalitesi muhteşem Bu yama %100 bana aittir... GOL MÜZİĞİ TANITIM VİDEO'SU İNDİR KURULUM İNDİRECEĞİNİZ DOSYANIN İÇİNDE MEVCUTTUR. GOL SONRASI MÜZİK TANITIM VİDEO'SU
anti_rijkaard bu müzik bu yıl şampiyonlar ligi finalinde'de gollerden sonra çalmıştı , güzel çalışma eline sağlık .
SeAn FaRiS bu müzik bu yıl şampiyonlar ligi finalinde'de gollerden sonra çalmıştı , güzel çalışma eline sağlık . Rica ederim beğendine sevindim.
cemoko19 **Arkadaşım k.bakma ama ben her gol attığımda çalmıo kafası esince çalıo gollerde bu problemide çözerseniz süper olur**
furkangs41 Arkadaşım k.bakma ama ben her gol attığımda çalmıo kafası esince çalıo gollerde bu problemide çözerseniz süper olur kafasına esince çalıo hee iyiydi :D gollü beyenmio çakal.. :D
SeAn FaRiS Arkadaşım k.bakma ama ben her gol attığımda çalmıo kafası esince çalıo gollerde bu problemide çözerseniz süper olur Evet çünkü extreme 10 da hangi hatalar varsa bunda da aynı hatalar mevcuttur !!!