Hyperion anlamadığım bütün linklerimi indircez evet hepsini indireceksin ya orjinal mesajdaki ya da ellanzador'un yazmış olduğu kısımdakileri indireceksin
napolyon_sensey Arkadaşlar bu yamada Vuvuzsela sesi var taraftar tezahuratı yerine ancak beni çok rahatsız ediyor kapatmak istyorum ancak nasıl kapatıcagımı bilmiyorum bir arkdaşım daha sormuş ancak öyle bir klasör bulunmuyor yamada bir yardımcı olun !!!
alimayk92 hakikatten ellerine saglk super yama olmus ama scorboardda takmların adları yazıo onları logoya nasl donustreblrm
burkigar bunun için pes patchın 3.4 üü yükleyip sonra bunu yükleyin buna ayrı bir dosyadan giriliyor iki modu var yani istediğine gir
napolyon_sensey Beyler şu nalet olası vuvuzela sesini nasıl kapatıcagız biriniz yazsın yhaaa !!!!!!!!!
alper.a yamayı kuruyurum ama baka pesedit diye bir klasör açıp oraya kuruyor orada da img settings ve exe dosyaları yok ben hiç bir şey anlamadım kurulumu detaylı olarak anlatır mısınız? bu arada pesedit 3.0 patch'ı kullanıyorum
ryaN giggS 11 **Arkadaşlar VUVUZELA sesini istemiyorsanız eğer pesedit içerisinde img klasöründeki dt03.img klasörünü silmeniz yeterlidir.İlk sayfalarda bir arkadaşın dediği gibi dt01.img klasörü falan aramayın yok çünkü.Ayrıca dt02.img klasöründeki .adx uzantılı dosyalara da aldanmayın ses diye onlar ise menü müzikleridir.UNUTMAYIN vuvuzela için dt03.img.**
Anarchy Carsi arkadaslar patch mükemmel ancak bir sorun var editte yaptiğim değişiklikleri kaydetmiyor.Sorun ne olabilir?
crdsa arkadaslar patch mükemmel ancak bir sorun var editte yaptiğim değişiklikleri kaydetmiyor.Sorun ne olabilir? Evet o sorun bende de var. PES Editor programını kullanabilirsin düzenleme yapmak için.
napolyon_sensey Arkadaşlar VUVUZELA sesini istemiyorsanız eğer pesedit içerisinde img klasöründeki dt03.img klasörünü silmeniz yeterlidir.İlk sayfalarda bir arkadaşın dediği gibi dt01.img klasörü falan aramayın yok çünkü.Ayrıca dt02.img klasöründeki .adx uzantılı dosyalara da aldanmayın ses diye onlar ise menü müzikleridir.UNUTMAYIN vuvuzela için dt03.img. Paylaşımın için teşekkür ederim saol !!!!
serhatbegendi yama için çok teşekkürler ama bir şey sormak istiyorum yamayı yükledikten sonra sanki oyunun zorluk derecesi düşmüş gibi geldi bana sizce de öyle mi yoksa sadece bana mı öyle geldi :)
aemreb arkadaşlar bu tuş takımını nasıl ayarlayabiliyoruz ? diğer oyundaki tuş takımını buraya aktaramazmıyız ? lütfen yardım