Matthaus Ntvspor Türkiye liginde gelen ve giden oyuncuların listesini yapmış bir haberinde işe yarar diye düşünüyorum. http://www.ntvspor.net/haber/gunun-haberleri/19511/transfer-dosyasi
foxx_atm Teşekkürler arkadaşlar söz verdik yama çıkacak. öncelikle geçmiş olsun eminim güzel bir yama daha yapaaksın ama dünyanın en berbat yamasını da yapsan şu sözünden dolayı indirir kurarım :) kolay gelsin.
OrDeR_FB Abi şu 1.30 güncellemesi felan şu olayı nasıl halledicez v.2 yi kullanamıyorum bari bunda bi sorun yaşamayalım v.1 sorun yoktu umarım bundana yaşanmaz,güncelleme olayını nasıl halledebiliriz anlatabilecek olan varsa sevinirim :D
silah Şampiyonlar ligindeki forma sorununu hallettim sonunda ve şampiyonlar ligine direk katılan takımların bazılarını ayarladım. World Cup Trophy by Stelios yapmış olduğu kupayı yamaya ekledim. K.Karabük Seric TSL tekrar logosu
Messi29 silah abi senden tek isteğim olacak.eğer bunu yaparsan yama daha gerçekçi hale gelecek.master ligde ilk sezona başladığımızda fenerbahçe ve diğer süper lig takımlarının paraları ve taraftar sayısı çok az.ayrıca bu takımlar dünya sıralamasında çok gerideler.fenerbahçe 121. sırada başlıyor.lütfen bu sıralamayı gerçek dünya sıralamasına göre yaparmısın? oyuncuların gücünün master ligde düşmesinin sebebi nedir?
eagles1903 Penaltı kamera açısını şu yamada ki gibi yapabilir misin abi? http://yeni.soccercenter.net/forum-konu-goster/Tek-Link-World-Cup-Trophy-South-Africa-2010-Mod-WC-Music-Patch_151010/
esseq silah abi senden tek isteğim olacak.eğer bunu yaparsan yama daha gerçekçi hale gelecek.master ligde ilk sezona başladığımızda fenerbahçe ve diğer süper lig takımlarının paraları ve taraftar sayısı çok az.ayrıca bu takımlar dünya sıralamasında çok gerideler.fenerbahçe 121. sırada başlıyor.lütfen bu sıralamayı gerçek dünya sıralamasına göre yaparmısın? oyuncuların gücünün master ligde düşmesinin sebebi nedir? silah kardeşim kesinlikle arkadaşa katılıyorum.. gaziantep hem zengin hemde fifa sıralamasında 10. sıralarda olduğu için huntelaar, julio cesar, rosicky gibi adamları alabilirken gs 100lerde olduğu için süperligden bile adam alamaz durumda.. bu durumuda düzeltebilirsen güzel olur :)
silah silah abi senden tek isteğim olacak.eğer bunu yaparsan yama daha gerçekçi hale gelecek.master ligde ilk sezona başladığımızda fenerbahçe ve diğer süper lig takımlarının paraları ve taraftar sayısı çok az.ayrıca bu takımlar dünya sıralamasında çok gerideler.fenerbahçe 121. sırada başlıyor.lütfen bu sıralamayı gerçek dünya sıralamasına göre yaparmısın? oyuncuların gücünün master ligde düşmesinin sebebi nedir? silah kardeşim kesinlikle arkadaşa katılıyorum.. gaziantep hem zengin hemde fifa sıralamasında 10. sıralarda olduğu için huntelaar, julio cesar, rosicky gibi adamları alabilirken gs 100lerde olduğu için süperligden bile adam alamaz durumda.. bu durumuda düzeltebilirsen güzel olur :) Hallettim arkadaşlar o sorunu merak etmeyin yamadaki eksikleri bir bir hallediyorum. oyundaki seriç daha iyi bir de hilbert olmamış diğer şeyler süper gidiyor eline sağlık onuda düzelttim.
rony1054 stadlar güzel ama Bursaspor bu sene şampiyon takım onon stadı niye yok. O stadda olabilir mi?
fanatik026 Silah Abi 10-11 Sezon Formaları Yine Gecen Yamadaki Gibi Her takımda 4-5 Forma Olacak Oyle Deilmi? Birde Master Ligde Yıldız Oyuncu Almak Cok Zor Bu Sorunuda Halledersn Sevinirim.Kolay Gelsin...