ya arkadaşlar biliyorum flood yapıyorum ama biri bana yardımcı olsun lütfen yaa :( özel desteğe ihtiyacım var ne zamandır bu yamayı bekliyodum hafta sonunu pes2010 ile geçirecektim ama yamasız sarmıyo :( şimdi yaptığım işlemleri tek tek anlatıcam sizlere nerde yanlış yaptığımı siz söyleyin bana :(
1- Pes 2010 Yükledim.
2- indirdiğim 8 partı masa üstünde bi klasöre attım.
3- 1. partı açarak masa üstüne Spor Toto Süper Lig 2010-11 Pro Evolution Soccer 2010 subunu çıkardım.
4- Spor Toto Süper Lig 2010-11 Pro Evolution Soccer 2010 subuna çift tıklayarak gözattan C:Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2010 seçip tamam dedim.
5- Documents and Settings dosyasını C'ye attım gelen soruya evet dedim.
6- Konami klasörünü belgelerim'e attım gelen soruya evet dedim.
7- Lig tv1 adlı klasörün içindeki LİG TV(4-3)dosyasının içindekileri C:/Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2010/kitserver/soccercenter/img içine attım gelen soruya evet dedim.
Oyuna girdim fakat ilk önce 1. resimdeki gibi oldu sonra 2. resimdeki gibi hata raporu verdi :(
1. Resim
http://img694.imageshack.us/img694/3117/47012101.jpg
2. Resim
http://img684.imageshack.us/img684/7764/47480015.jpg
Hata raporu aldıktan sonra silah'ın vermiş olduğu Spor toto süper lig Paket'ini açtm mutlaka oku kısmını açtm ondan sonraki yaptıklarımda şöyle;
1- lig tv 2011 (4-3) içindeki dt06.img dosyasını C:Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 2010kitserversoccercenterimg içine attım gelen soruya evet dedim.
2- Oyundan tekrar atınca , kitserver img içindeki dt 06 klasöründeki unnamed 973 ve 989'u sildim.
3- Ve tekrar oyundan atınca , Klasör içindeki GDB klasörünü C:Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 2010kitserver içine attım gelen soruya evet dedim.
4- Oyuna tekrar girmeye çalıştım ve yine attı :(
5- Son olarak KONAMI adlı klasörü masaüstündeki belgelerimin içine attım gelen soruya evet dedim oyuna girmeye çalıştım ve yine attı :(
Yaptığım işlemleri teker teker anlattım Lütfen ALLAH rızası için biri bana yardım etsin yaa :'(