fb159 bende takımlar karısık olmu spor toto süper lig logosuna girdiğimde hollanda ligi takımları var ama maça girdiğimizde süper ligteki takımların formaları var oyuncuları hollanda liginin bank asyadada böle almanya ligi logoları var formalar bank asya ligindeki takımların oyuncular pleyar 11 filan
ronaldinhoeto bende takımlar karısık olmu spor toto süper lig logosuna girdiğimde hollanda ligi takımları var ama maça girdiğimizde süper ligteki takımların formaları var oyuncuları hollanda liginin bank asyadada böle almanya ligi logoları var formalar bank asya ligindeki takımların oyuncular pleyar 11 filan konamiyi belgelerime atmamışsındır at düzelir
MaNiAc_EgE Buyrun arkadaşlar. Torrent linki: http://uploaded.to/file/q5xkgf Zaten bir arkadaşımız önceki sayfalarda paylaşmış.
garrosso arkadaşlar aynı şeyi üçüncü kez yazıyorum bi yardım edersiniz herhalde artık.Master ligde türkiye kupasını aldım ama kupa töreninde ortalıkta kupa yok niçin?
goldenfoot selam arkadaşlar ya bu master ligdeki bank asya transferler cok saçma samsunspor ligeu1den seria A dan baya iyi seviyeli adamlar alıyo güngören belediye gidiyo ispanya liginden adamlar alıyo bunları nasıl değiştirebilirim ? bende başından beri söylüyorum ama takan yok önceki yamadan beri söylüyoruz şunu halledin diye bankasyadaki adamlar nasri rosicky yaya toure ronaldinho...fln alıyolar biz Fenerbahçe ile adama alamıyoruz şunu bi halletseniz tam süper olacak
fb159 bende takımlar karısık olmu spor toto süper lig logosuna girdiğimde hollanda ligi takımları var ama maça girdiğimizde süper ligteki takımların formaları var oyuncuları hollanda liginin bank asyadada böle almanya ligi logoları var formalar bank asya ligindeki takımların oyuncular pleyar 11 filan napmam laızm konamıyı attım belgelerime kaç defa olmuyo windows xp kullanıyom
metty3393 kardeşim bu nasıl bir yamadır oyundan ata ata birhoş oldu şut çekiom oyundan atıo forma değiştiriom oyundan atıo masterligde tsl oynuyamıom stadyumlar afedersiniz gübre gibi adam gibi stadyum yok ali sami yenin tepede uzaerine eklenen stadyum var boşu boşuna indirioz tezahürat bile yok hep ben ekledim
Neo metty3393 koskocaman şirketlerin yaptığı oyunlarda bile hatalar olabiliyor ve oyun çıkar çıkmaz hatta oyun çıkmadan yamasını yayınlayanlar bile oluyor. Hatalar için gerekli düzeltme yamaları forumda verildi. İyice bir kontrol edersen göreceksin. Laf söylemeden önce bir araştır.
fb159 bende takımlar karısık olmus spor toto süper lig logosuna girdiğimde hollanda ligi takımları var ama maça girdiğimizde süper ligteki takımların formaları var oyuncuları hollanda liginin bank asyadada böle almanya ligi logoları var formalar bank asya ligindeki takımların oyuncular pleyar 11 filan maniac ege napam yha bana yardım edin konamıyı attıım belgelerime yine olmadı windows xp kullanıyom
Carricudizilla Yahu yama yaparken menü,video gibi gereksiz yerleri değiştirmeseniz....PES EDİT PATCH teki gibi sadece yamanızı koysanız?hayır güzelde olmuyor ki!bi de logoların hepsini düz yapsanız... efektsiz sade oyudaki diğer takımların ki gibi
mysterio06 ligtv replayda 973 ve 989 silince atmıyor ama eredeivse logosu gözüküyor,silah abi güncellmede 973 dosyasını vermiş ama sorun unnamed_989 da
lurtz35 ben yamayı ındırdım kurdum coooooook guzel ellerıne saglık ama master lıgde gol atınca oyundan atıo otekınde denemedım