kara_kartal_holosko stadyum ve tezahuratları nerden bulabilirim ? ? ve oyuna nasıl atılması gerek ? :(
silah **Bir daha kimse benden yama falan beklemesin eğer yama yaparsamda parası olana yollarım çünkü bazı salaklar bir şeyi beceremeyen ama küfür etmeyi delikanlılık adamlık sananlara suncak hiç bir şeyim yoktur o küfürleri aynen iade ediyorum zamanım olmadığı için yayınlayamadım bazı yerleri stad ve tezahüratrları bunuda zamanım yok diye açıkladım ve kotalıların attığı mesajları göz önüne alarak böyle yapmayı uygun gördüm ama bedava olması sanırım bazılarını kasıyor çünkü iyilik yaramıyor.**
aktasemir87 Silah kardeş emeklerine sağlık sözüm ona KLAVYE ERKEKLERİNİ DE de sallama boşver tekrar çok teşekkür ederim.
Neo Bir tane gerizekalı yüzünden böyle düşünme bence Ali. O kişi başka sitelerden seni provoke etmek içinde geliyor olabilir. Meyve veren ağaç taşlanır biliyorsun. O yüzden hiç takma. Gerekli cezalarını veriyoruz her zaman.
time after ali abi sen takma onları biz senin her zaman yanındayız. türkiyede adam gibi yama yapmayı bilen birkaç kişiden birisin.çok tecrübelisin.bu yamaya harcadığın emek için sana binlerce kez teşekkür ederim.
Marsis Eline,emeğine sağlık.Muazzam bir çalışma,klavye erkekliği yapıp küfür edenler bile şuan bu yamayla kaçıncı maçlarını oynuyorlar acaba?Tekrar tekrar teşekkürler.
Ronaldo_9i Ali abicim daha bu aksam adha linkleri verdigin icin cok sagol abim basladim indirmiye su an gordum bilseydim bu aksam vericegini beklerdim ama cok sevindim sagolasin her emeyin icin tsk ler abii
1903Armagan1903 Abi ellerine sağlık keske yama 1 eylulden sonra cıksaydı ama neyse emegın ıcın tesekkurler :)
1234burak ellerine sağlık silah kardeş de ben yamayı yükledim türk takımlarının loglar ve formalar hollanda ligin ama isimler fenerbahçe felan yazıo onu nasıl düzeltcem
ako93 ***Ali abicim çok teşekkür ederim . Bedavacılara ve iyiliğe karşı köpek gibi ihanet edenlere sen her yıl yapacağın yamalarla cevap vereceksin . Tahminim bugünlerde çıkmasıydı . Halamlardaydım ve kuzenim beni bırakmadı ama bu yama için kalktım evime geldim ve şuan part 2 ' yi indiriyorum . sen kendine ve yamalarına bak başkalarını takma . Ellerine sağlık okadar uğraşmışsın didinmişsin . . Boşver indiren indirsin indirmeyen indirmesin . Zorla değil ya :) Tekrar ellerine sağlık . .***
umut_rocker öncelikle yamada emeği geçen herkese çok teşekkürler ancak 6. partta şöyle bir sorunla karşılaşıyorum "http://s30b0-cb.uploaded.to/dl?id=6dae9d65e2222b644f3ffe45e21bd6c4konumundaki dosya bulunamıyor." ve indiremiyorum bu partı indiren arkadaşlar mevcut mu ?
Neo Upload sitesinde sorun oluyor. Bugün bende ilk linkde aynı hatayı aldım. İlk linki indirebildiyseniz bu da düzelecek demektir.
mustafa1907fb Ali Abıcım Nolur Nolur tezahurat ve stadların lınklerını upload et yada sadece tezahurat et stad buluruz. senin yamaların cok güzel oluyor ustaca nolur duacın olurm abı sagolasın beklyırum bılıyorum ptesı gıdıosun son yaman ıcn kıyak yap abı nolur
asdf_qw yamada emeği geçenlere cok teşekkür ederim emekleri büyüktür hayr dualarımızı alıyorlar. yalnız ben part dosylarının linkini bulamıorm nerede acaba arkadaşlar