alimayk92 abi Fenerin masterligdeki düşüklüğü(parasal anlamda oyunun en kötüsü)giderilirse iyi olur kolay gelsin Fenerbahçenin Parası Galatasaraydan Daha Fazla Yalnız Bank Asya 1. Lig Takımlarının Bütçeleri Çok Ama Çok Fazla KArşıyaka Yapıyım Dedim yaklaşık 35 Miyon Euro ,Gördüm Bütçede :S :D Fenrin tüm herşeyi en düşük parası 8 milyon la fln başlıo beşiktaş fln 40 milyonal başlıo fenerle master lige başlarsan anlarsın kardeşim,bank asya takımlarında haklısın çok iyi trasferler yapıoyorlar ve çok zenginler konya spor yaya toure ile rosicky yi aldı ve 40 milyon fln verdiler her birine daha çok örneği var buda giderilirse iyi olur ewett yhha bankasyada oylee oluooo konyaa fılan toure yı fılan alıo sacmalk bncee bu populerlgı kaldrrsanz ii olr boylee transferler yapamazlarr
kara_kartal_holosko nerden indircez bunu ?? daha çıkmadı kardeşimm sabırsızlıkla bizde yamayı bekliyoruzz :)
omrmtl silah kardeşim merhaba.. öncelikle emeğine sağlık. ben senden forma tempi isticem, lotto nun kaleci tempini verebilir misin rica etsem?
furkanettin Ali abi yeter artık ama yha şurda oruçluyuz hergün aşkam yama çıktımı diye kontrol ediyom ama bıktım yha 3 aydır yeter ama hergün bekledim artık şu yama çıksa olmazmı yha please.
ANADOLU_38 Ali abi yeter artık ama yha şurda oruçluyuz hergün aşkam yama çıktımı diye kontrol ediyom ama bıktım yha 3 aydır yeter ama hergün bekledim artık şu yama çıksa olmazmı yha please. arkadaşım bu yama her yıl çıkar çok emek vererek yapar ali abi sabretmeyi bilmelisin edemem diyorsan piyasada yama dolu indir birini gitsin ve de lütfen düzgün türkçeyle yaz.
hasanfb07 Bir şeyi merak ettım ; Kale Agları Ve kaleler Resımlerdekı Gıbı Dıkdortgen mI Olacak Yoksa pesın orjınalındekı gıbı mı keske dıkdortgen olsa cok guzel olur. off CEVAP beklıyorum arkadaslar
el sonador Adam söz vermişse çıkartır,bu bir gösterim,ilk önce fragman sonra film çıkar,ama Ali abi de çok erken açtı bu konuyu açıkçası
ako93 link ne zaman geLcek ? arkadaşım ali abi açıklama yaptı 6 7 gün önce 1 hafta sonra vericem yamayı dedi . sürekli sormanıza bir anlam verilemiyor . . bizde merakla bekliyoruz evet biraz gecikmiş olabilir ama beklemekten başka birşey gelmez elimizden . piyasada var birçok yama ama bunun gibi kalitelisinide yapan olmuyor benim kanımca .
kara_kartal_holosko ali abi ye güveniyoruz bekliyoruz inşallah güzel bi yama çıkar karşımıza sabırsızlıkla bekliyorumm..
silah Süper lig formalarını sonunda bitirebildim.Forma konusunda yardımcı bulamadığım için bu kadar uzun sürüyor arkadaşlar yama. Spor Toto Süper Lig 2010-2011 formaları
Hugo_Lloris lotto ve lescon formaları olmamış nike ve adidas formaları olmuş bu bir eleştiri yanlış anlama
CaglarS transfer dönemi 1 eylül'de bitecek. aurelio bjk'de. umut bulut fransa'ya gidiyor. galatasaray en az 1 transfer yapacak. patch 1 eylül'den sonra çıksın, tam çıksın. ellerinize sağlık şimdiden. kolay gelsin.