Cris.. süper abi skor tabelası acaba skor kısmında takımların renkleri olmayacak mı? yapılması zor bir olay ama deneyeceğim. Hocam yama resmi olarak ne zaman çıkıyor ?
Neo linkler nerde???? Yama tamamlanmadı tanıtım amacıyla açılmış bir başlık bu. süper abi skor tabelası acaba skor kısmında takımların renkleri olmayacak mı? yapılması zor bir olay ama deneyeceğim. Hocam yama resmi olarak ne zaman çıkıyor ? Ali'nin kendisi ne der bilemem ama transfer sezonu kapanmadan çıkmaması en iyisi olacakdır sanırım.
silah Habip bende öyle düşünüyorum ama kesin değil formaların yapımı uzun sürdüğü için yama geçikiyor. Konyaspor 2010-2011 formaları
time after silah kardeş bütün liglerde maçlar oynanıyor.umarım ilk 11 leri oyuna aktarırsın.bir de türkçe spiker olacak mı?
yigitchrome http://www.tff.org/default.aspx?pageID=201&ftxtID=10574 TFF RESMİ FORMA KATALOGLARI GÖRMÜŞ OLABİLİRSİN AMA BEN YİNE PAYLAŞTIM ... ( 2. LİG'DE VAR ) .. Bu Arada Haftaya Avrupa Kupalarına Katılan Takımlar Netleşecek O Gece Çıkar Mı ?
Victorious **Diğer sitelerede ara ara bakıyorum 2010-2011 Süper Toto Süper Lig & Bank Asya 1. Lig yamalarına ama sizin kadar titiz çalışan ve düzenli yapan birine daha rastlamadım genelde linkleri alta dizerler sonra yok o olmadı bu olmadı diye yeni yeni indirme eklentileri gelir onu kurarsın hata verir falan çok saçma şeyler bunlar, siz transfer sezonunun bitmesini bekliyorsnuz sanırım çıkarmak için bence en güzelini yapıyorsunuz herşey yerinde güzeldir. Hep takipteyim yama çıkar çıkmaz indiricem. Sizin emeğinizin karşılığı olmaz belki ama sitenizdeki reklamlara aklıma geldikçe tıklamaya çalışıyorum. Bu yama için başta siz olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hiç şüphesiz büyük bir emek söz konusu. İyi çalışmalar.**
alimayk92 silah bankasyaa transferlerını guncellemedysen sana yardımcı olabılırım eger ıstersen bankasya editi duzenleyebılırım guncel halee getırırım yanı butun transferlerı eklerm.avrupaslanın yanı superpatchde de ben bankasyayı guncelledım reklam yapmak amaclı yazmıyorum sadece yardımcı olmak istedim kolay gelsn
mustafa_kezman siLah abi meraKla beKLiorm neden dersen PSG , Marsilya , Valencia , Bordeaux gibi takımlarla Ml yapmaktan sıkıldım az Stoch la Diayla Niang la gol atmak istiyorum ALLAH yardımcın olsun ne diyelim ... Kolay gelsin